Gün Haber

Turizmin kalbi Ekim'de daha güçlü atacak

ANTALYA Turizm Fuarı (ATF) için geri sayım başladı. 27- 28 Ekim 2021 tarihinde ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan ATF21'e 20 ülkeden 2000 acente yetkilisi bekleniyor.
ABONE OL
Abone Ol
Turizmin kalbi Ekim'de daha güçlü atacak
Haberler / Turizm
13 Ekim 2021 Çarşamba 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Turizm Fuarı Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, bu organizasyonla turizm profesyonellerinin bir araya geleceğini belirterek, "Antalya Turizm Fuarı olarak, Türkiye turizminin çalıştığı tüm pazarların önemli aktörlerini ve segmentlerini kurumsal olarak yerinde pazarlama temasıyla evimizde buluşturarak, Türkiye Turizmi adına inovatif yapımızla fark yaratacağız. Turizmin kalbi ATF ile 27 Ekim'de Antalya'da daha güçlü atacak" dedi.

TURİZM MEMLEKET MESELESİDİR

Fuar hazırlıklarına tüm hızla devam ettiklerini anlatan Meral, şunları söyledi:

"Fuar, görüşmelere, panellere ve muhteşem etkinliklere ev sahipliği yapacak ve 2022 turizm sezonunun ilk fuarı olarak ilk sözleri söylenecek. ATF21'deki amacımız, katılımcı ve ziyaretçileriyle 2022 yılında toplamda 10 milyar doların üzerinde hacim yaratacak kurumları bir araya getirmek. Türk turizmine ivme kazandıran aktörleri Antalya'da buluşturacak olmanın heyecanı içindeyiz. Turizm bizim için her zaman memleket meselesi olmuştur ve pandemide dahi tüm dünya durmuşken biz bugünde olduğu gibi Türk turizmine tüm gücümüzle ve imkanlarımızla sahip çıktık. En büyük hedefimiz, Türk turizminin oyun kurucu ülke olarak uluslararası alanda gücünün pekişmesi ve Antalya'nın da turizmin kalbi olarak bölgenin en dinamik fuarına ATF ile kavuşmasıdır."

ATF'DE SEKTÖR ANALİZLERİ

Fuarda, 2019 yılında ilk defa sivil insiyatif ile gerçekleştirilmiş olan swott analizlerine bu yıl da bir çok konu ve yenilikler ile devam edileceğini kaydeden Selçuk Meral, "Bu doğrultuda Antalya Turizm Fuarı panellerinde uzmanlık alanlarında önemli isimleri ağırlayarak durum değerlendirmelerine sahne olacak. 2 gün boyunca sürecek ATF analizleri ile yurt içi ve yurt dışından gelen ve sektöre yön veren isimler, 10 farklı konu başlığında uzmanlıklarını ve Türk turizminin gelişimi için durum değerlendirmelerini katılımcılar ile paylaşacaklar" diye konuştu.

PARTNER ÜLKELER VE DESTİNASYONLAR

Antalya Turizm Fuarı'nın her yıl partnerleriyle daha da güçlendiğine vurgu yapan Selçuk Meral, "Katılımcı ağımızı her yıl genişleterek bu yıl da hem katılımcılarımız hem partner destinasyonlarımız hem de partner ülkelerimiz ile başarı çıtamızı yükselteceğiz. Fuarımızın bu yıl ki partner ülkeleri; Kıbrıs, İsveç ve Azerbaycan olurken partner destinasyonlarımız ise; Erzurum- Ejder 3200, Fethiye ve Alanya oldu" şeklinde konuştu.

KÜLTÜR SANAT ÖN PLANDA OLACAK

ATF21'in katılımcılarını ve turizm profesyonellerini kültür ve sanatla buluşturacaklarını kaydeden Başkan Meral, "Kültür ve Turizm Bakanlığı Opera ve Bale Genel Müdürlüğü ile Antalya Turizm Fuarı işbirliğinde gerçekleşecek proje ile ATF'de kültür ve sanat turizmine dikkat çekecek, sergi ile turizm sektörüne katma değer yaratacağız" dedi.

4 MEVSİM ANTALYA FOTOĞRAF YARIŞMASI

Fuar kapsamında '4 Mevsim Antalya' adlı fotoğraf yarışmasıyla Antalya'nın doğal güzelliklerinin fotoğraflarının ödüllendirilerek, 2 gün sergileneceğini anlatan Meral, "Yarışmada 'Fotoğraflarımla Türkiye'nin turizmini tanıtmak benim yaşam şeklimdir. Ölene kadar Türkiye'yi tanıtmak için yaşayacağım' diyerek kendini turizm sektörüne adamış, turizm fotoğraf sanatçılığının duayen isimlerinden merhum Halil Tuncer adına da özel ödül verilecek. Yine ATF21 süresi boyunca WineTolia işbirliğinde Türk şarabının tanıtımı da yapılacak.

GALADA DJ BURAK YETER

Antalya Turizm Fuarı Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, son olarak fuarın kapanışının 28 Ekim akşamı DJ Burak Yeter'in canlı performansı ile gerçekleştirileceğini aktardı.

ANTALYA TURIZM FUARI (ATF) ICIN GERI SAYIM BASLADI. 27- 28 EKIM 2021 TARIHINDE ANFAS ANTALYA FUAR MERKEZI'NDE GERCEKLESECEK OLAN ATF21'E 20 ULKEDEN 2000 ACENTE YETKILISI BEKLENIYOR. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA TURIZM FUARI (ATF) ICIN GERI SAYIM BASLADI. 27- 28 EKIM 2021 TARIHINDE ANFAS ANTALYA FUAR MERKEZI'NDE GERCEKLESECEK OLAN ATF21'E 20 ULKEDEN 2000 ACENTE YETKILISI BEKLENIYOR. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber