Gün Haber

Turizm erkek işi mi?

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, turizm sektör temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Turizm erkek işi mi?
Haberler / Turizm
28 Temmuz 2021 Çarşamba 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya’da, büyükşehir, turizm birliği, dernek, seyahat acentesi, tur şirketlerinin temsilcilerinin de yer aldığı sektör toplantısında, turizm sektörünü temsil edenler arasında sadece bir kadının olması dikkat çekti.

Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı olarak toplantıya katılan Yeliz Gül Ege 15 kişilik gruptaki tek kadındı.

Antalya Valisi Yazıcı, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşıp, “Temsilcilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıda, #Antalya'mızda güvenli turizm uygulaması ve turizmi tüm yıla yayma konusunda sohbet gerçekleştirdik” notunu düştü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 yanlıslar sılsılesı
 29 Temmuz 2021 Perşembe 09:54
suan orada oturan tıcaret odasında oturan yonetım kurulu uyesı var. belek kundu otellerınde 2 mt2 lık masaları 20 bın euroya kıraya verıyorlar? kıraya verdıklerı kısıler kacak taksıcılık yapıyor! kaca turızm acentecılık ısı yapıyor! kacak transfer ısı yapıyor! ama asıl ısı olanı yapmıyorlar 20 bın euro kırayı cıkarabılmek ıcın! otel ıclerındekı kacak olarak ısletılen rent a car faalıyetlerıne artık dur denılmelıdır! otel para alıyor dıye kımse karısamıyor! aksu beledıyesı serık beledıyesı kemer beledıyesı tum beledıyeler otel ıcınde kacak olarak ısyerı acma ruhsatı olmadan ıs yapan tum kısılerı cıkartmalıdır! acıl olarak bu denetım yapılsın ve haksızlık ortadan kalksın!
 Bilal
 28 Temmuz 2021 Çarşamba 23:40
Kadınlar bu ülkenin lokomotifidir, kurtuluş savaşındaki analarımızı hep hatırlayalım, dolayısiyle kadınları ön planda tutalım, bakın o zaman toplum her alanda nasıl gelişiyor. Biz Türk milletiyiz , Arap değiliz. Türk milleti kadınları ile yükselmiştir ve yükselmeye devam edecektir.
 yıldız
 28 Temmuz 2021 Çarşamba 14:38
HER ZAMAN DEMİŞİMDİR ANTALYADA BU FOSİL YÜZLERDEN KURTULMASI LAZIM YENİ NESİLLERİN İŞİN BAŞINDA OLMASI LAZIM TENCERE TAVA MİSALİ SİVİL ÖRĞÜTLERİN BAŞINDA DEĞİŞİP DURAN YÜZLER ADALETLİ BİR SEÇİM YOK AKTOP VEYA DİĞERLERİNDE .

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber