Gün Haber

Türel; 'Haysiyet cellatları'

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı AK Partili Menderes Türel, Konyaaltı Sahil Projesi’nin ihalesinin iptaline ilişkin çıkan haberler üzerine zehir zemberek bir açıklama yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Türel; 'Haysiyet cellatları'
Haberler / Siyaset
19 Kasım 2019 Salı 12:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Türel, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, isim vermeden, ‘Kabir böceklerinden’ söz etti.

İLK CİNDORUK SÖYLEMİŞTİ

12 Eylül’den sonra kurulan ancak kısa süre sonra kapatılan Demokrat Türkiye Partisi ile DYP’nin genel başkanlığını yapan eski TBMM başkanlarından Av. Hüsamettin Cindoruk, 1995 yılında büyük bir tartışmaya girdiği Doğru Yol Partisi yönetcilerini eleştirirken, Türk siyasetinde ‘‘Kabir böcekleri'' kavramını ilk kullanan kişi olmuştu. Bilim adamlarına göre kabir böceklerinin bir değer adı leş böcekleri… Kabir böcekleri, canlı organizmalar yerine, çürümüş organizmalarla besleniyorlar.

‘HAYSİYET CELLATLARI’

İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin Konyaaltı Sahil Projesi ile ilgili hazırlamış olduğu ve ihalenin iptal edilmesine yönelik öneride bulunduğu iddia edilen ön raporun medyada yer alması üzerine eski Başkan Menderes Türel, sosyal medya hesaplarından sert ifadeler içeren açıklama yaptı. "İddialı söylüyorum; Türkiye'nin değil dünyanın en güzel ödüllü sahil projesini, Antalya'ya kazandırmamamız için ellerinden geleni yaptılar. Önce halka Konyaaltı'nı kapatacak dediler. Hizmete girince, rezil oldular" diyen Türel'in açıklaması, şöyle devam etti:

"Proje başlayınca bizi yolumuzdan döndürmek için elele tutuşup insan zincirleriyle çalışmamızı engellemeye gayret ettiler, başaramadılar. Kameralar önünde canlı yayında bütün Antalya ve Türkiye'ye avaz avaz duyurarak yaptığımız ihaleyi itibarsızlaştırmak için her yolu denediler, çaresiz kaldılar. Şimdi de tamamen bir müfettiş görüşünü içeren savunma bile alınmadan yazılmış raporu, ön inceleme yapılmadan sonuç bildirgesi gibi basına sızdırıp kafaları karıştırmaya çalışıyorlar."

'Güneş balçıkla sıvanmaz' sözlerine yer veren Menderes Türel, şunları kaydetti:

"Bu nafile gayretlerinizin arkasında ne amaç yattığını çok iyi biliyorum. Allah biliyor ki, abdestimizden şüphemiz yok. Ben her gün orada halkla içiçe,korumasız,elimi kolumu sallaya sallaya,dostlarımla ailemle birlikte spor yapıyorum, geziyorum kaykay yapan gençleri,basketbol tenis oynayan sporcuları,bisiklete binen yürüyüş yapan vatandaşlarımızı izlerken keyif alıyor ve mutlu oluyorum. Taraflı tarafsız herkesin teşekkürlerine mazhar olmaktan şeref duyuyorum. Peki ya siz neredesiniz ey haysiyet cellatları, göremiyorum.

Ne yaptıysak Antalya için hemşerilerimiz,vatandaşlarımız için yaptık. O yüzden gururluyuz.

Hayatları yalan dolan iftira ile geçmiş kabir böceklerine de son sözümüz: Ba-şa-ra-ma-ya-cak-sı-nız. Milletimizin gönlündeki yerimizi silemeyeceksiniz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 chpli
 19 Kasım 2019 Salı 17:52
sahil harika. ama tamamen araç trafiğine kapansa muhteşem olur. boğaçay geliştirilmeli ve büyütülmeli eski hali çok kötü idi. ayrıva gürsuda boş bir alan var bağaçayın paralelinde yeşil alan yapılmalı uçurtma alanı ilan edilmelidir. rant her siyasi dönemde var kimse kusura bakmasın.sahil için teşekkürler.
 Cumhuriyetçi
 19 Kasım 2019 Salı 13:16
Üç liyalık malı 13 liyaya yaptıydın diyemi? bu kaday heyecanlanıyoyşun M:T :)

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber