Gün Haber

Tur teknesinde koronavirüse rağmen halay çektiler

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, tekneyle tura çıkan bir grup, maske ve sosyal mesafe kurallarını ihlal etti. Grup teknede halay çekerken, bazılarının maskesiz olduğu, bazılarının ise maskelerini çene altına indirdiği görüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Tur teknesinde koronavirüse rağmen halay çektiler
Haberler / Sağlık
19 Eylül 2020 Cumartesi 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçişleri ve Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs (Covid- 19) ile ilgili yayınladığı başta temizlik, sosyal mesafe ve maskeyle ilgili yayınladığı genelgeler, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun kentler bazında uyguladığı kısıtlamalara rağmen, vaka sayılarında artış devam ediyor. Antalya'nın Alanya ilçesinde tur teknesinde kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler, büyük tepki çekti. Teknenin pistinde maske dahi takmayan, takanların ise çene altına indirdiği grup, müziğin ritminde halay çekti. 

Ahmet İSTEK/ANTALYA, (DHA)-


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 demir
 19 Eylül 2020 Cumartesi 15:59
Bu insanoğlu akıllanmaz bir mahluk oluyor.Şu duruma bakın eğlence deyince candan geçiyorlar.Ne diyelim virüsle karşılaşmasınlar,zaten karşılaşırlar ise Dünya'nın kaç bucak olduğunu görürler.Bir de yoğun bakıma düşerler ise orada bol bol vakitleri olacak düşünmek için ama çok geç olacak.Kendilerini düşünmüyorlar o bilecekleri bir iş,fakat hiç kimse toplumun sağlığıyla oynama hakkına sahip değil,artık ağır cezalar getirilmelidir.
 Asef
 19 Eylül 2020 Cumartesi 15:03
Allah belanızı versin sizin yüzünüzden okullar açılmıyor bumu yasak. Ancak bize yasak olur

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber