Gün Haber

Trans birey cinayetinde 1 tutuklama

İZMİR'in Karabağlar ilçesinde trans birey Günay Özyıldız'ın (48) bıçaklanarak öldürmesi ile ilgili olarak gözaltına alınan Ömer Al (19) tutuklanarak cezaevine gönderildi.
ABONE OL
Abone Ol
Trans birey cinayetinde 1 tutuklama
Haberler / Türkiye
18 Ocak 2022 Salı 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, geçen pazar günü saat 23.00 sıralarında Üçkuyular Mahallesi, İnönü Caddesi'ndeki bir apartmanın girişinde meydana geldi. Trans birey Günay Özyıldız, oturduğu apartmana girdiği sırada bıçaklı saldırıya uğradı. Özyıldız'ı ensesinden bıçaklayan kişi, olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Özyıldız’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Savcının incelemesinin ardından Özyıldız'ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Ömer Al olduğunu tespit etti. Düzenlenen operasyonla Al ile olay sırasında yanında bulunduğu ileri sürülen Z.A. gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ömer Al ve hırsızlık suçundan daha önce aranması bulunan Z.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

IZMIR'IN KARABAGLAR ILCESINDE TRANS BIREY GUNAY OZYILDIZ'IN (48) BICAKLANARAK OLDURMESI ILE ILGILI OLARAK GOZALTINA ALINAN OMER AL (19) (ONDE), TUTUKLANARAK CEZAEVINE GONDERILDI.(FOTO: IZMIR, (DHA)

IZMIR'IN KARABAGLAR ILCESINDE TRANS BIREY GUNAY OZYILDIZ'IN (48) BICAKLANARAK OLDURMESI ILE ILGILI OLARAK GOZALTINA ALINAN OMER AL (19) TUTUKLANARAK CEZAEVINE GONDERILDI.(FOTO: IZMIR, (DHA)

Tolga TAHÇI/ İZMİR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Adınız:W. Q
 12 Mart 2022 Cumartesi 21:47
İnsanların cinsel seçimlerini neden haberlerinizde bunu hemde koyu harfle yazarak vermenizi marifet mi zannediyorsunuz? Burda öldürülen bir insan. Trans olması ya da olmamasının haberle ne ilgisi var. İnsanların buna dayanarak öldürülmesin hâk etmiş olarak algılamasını yaratmayı mı amaçlıyorsunuz? "Hâk etmiş sapık. Gebermiş" olgusu yaratmak için mi yapıyorsunuz? Ölen bir insan. Cinsel eğilimi kimseyi ilgilendirmez. Böyle habercilik yapılmaz. Rezilsiniz.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber