Gün Haber

Ticari araçlara Covid-19 denetimi

BURDUR'da Emniyet Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından halk otobüsü ve taksilerde Covid-19 denetimi yapıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Ticari araçlara Covid-19 denetimi
Haberler / BURDUR
23 Eylül 2020 Çarşamba 14:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kentteki ana arterlerde taksiler ve halk otobüslerinde Covid-19 tedbirleri kapsamında denetim yapıldı. Ekipler halk otobüsü ve taksilerdeki şoför ve yolcuların maske takıp takmadıkları, araçlarında maske ve dezenfektan malzeme bulunup bulunmadığı, araçlara dezenfekte işlemi yapılıp yapılmadığına dair belgeleri kontrol etti. Şoför ve yolcular, Covid-19 tedbirlerine uymaları konusunda uyardı.

Trafik ekipleri ayrıca taksi ve halk otobüslerini trafik yönünde de inceleyerek eksikleri olanlara idari para cezası uyguladı.

BURDUR'DA EMNIYET MUDURLUGU VE ZABITA MUDURLUGU EKIPLERI TARAFINDAN HALK OTOBUSU VE TAKSILERDE COVID-19 DENETIMI YAPILDI.(FOTO:BURDUR-DHA)

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber