Gün Haber

Tepesinden yol geçen plaj

Türkiye’nin doğal güzelliği ve turkuvaz rengi deniziyle ünlü Kaputaj Plajı görenleri hayran bırakıyor.  Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf, plajın doğal harikasını bir kez daha gözler önüne serdi.
ABONE OL
Abone Ol
Tepesinden yol geçen plaj
Haberler / Turizm
15 Haziran 2020 Pazartesi 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye’nin doğal güzelliklerinin ne kadar harika olduğunu gösteren bir fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Antalya’da bulunan dünyaca ünlü Kaputaş Plajı’nın havadan çekilen görüntüsü görenleri hayran bıraktı. Söz konusu fotoğrafta Kaputaş Plajı’nın arkasında bulunan kanyon görülüyor.

Kaputaş Plajı Kaputaş Kanyonu’nun denizle buluştuğu yerde yer aldığı için bir diğer adı Kanyonağzı Plajı’dır. Eskiden bu kanyon arasından suyun akmakta olduğu söylenir.

eabacvtwkaaktr4.jpg

Karayolundan 187 basamak inilerek plaja ulaşılır. 

Dünyaca ünlü Kaputaş Plajına yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği plajlar arasında olup, Akdeniz’in tüm güzelliklerini bir arada görülebilecek doğal oluşum plajıdır.

kaputas.jpg

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 KAÇAK TURİZM
 15 Haziran 2020 Pazartesi 17:39
Kalkan Bölgesinde geçen gün çıkan haberlerden sonra göstermelik 3 5 yer yıkılmaya çalışıldı ancak gerçekte olan daha başka. yuzde 70 i kaçak yapılardır.
 Kaçak Villalar
 15 Haziran 2020 Pazartesi 13:21
Orada KAçak olarak imara aykırı olarak villa yapılmaktadır. Kaçak yapılaşma resmileşmiş. Belediye kaçak yapıları yıkmak yerine, gelip 50 bın 100 bın ceza yazıp gıdıyormus ve bır daha karısan görüşen yokmuş. Kaş ve Kalkanda KAÇAKLAŞMA RESMİ YOLA DÖNMÜŞ. İmarlı 500 Mt arsa normalde 1 mılyon tl uzerı ıken, kaçak yapıların yapıldıgı tarla statusundekı arsalar 300 bın cıvarıdan alıcı buluyor ve kaçak olarak da vılla yapılır haftalık 7 bın ıle 20 bın tl arasında kıraya verılıyor. Kaş Kalkan dağları delik deşik olmuş ses çıkaran yok yok oluşuna dur diyen yok!!! RESMİ OLMAYANLARIN TAMAMI yıkılmalıdır

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber