Gün Haber

Telefon dolandırıcıları yakayı ele verdi

ANTALYA'nın Finike ilçesinde telefonda kendilerini polis olarak tanıtan ve nitelikli dolandırıcılık yaptığı belirlenen 3 şüpheliden 2'si yakalanarak, tutuklandı. Polis diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
ABONE OL
Abone Ol
Telefon dolandırıcıları yakayı ele verdi
Haberler / Antalya
6 Temmuz 2022 Çarşamba 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Finike İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kale Mahallesi'nde vatandaşları telefonda arayıp, kendilerini polis olarak tanıtan A.E. (25), H.Ç. (31) ve S.Ç.'nin (21), mağdurlardan 18 altın bilezik, çeyrek altın ve 5 nazarlık çaldığını tespit etti. Olayla ilgili yapılan araştırmada şüphelilerin Kumluca'da ikamet ettikleri belirlendi. Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle yapılan ortak operasyon neticesinde A.E. ve H.Ç. yakalanarak, gözaltına alındı. Finike'ye getirilerek adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın firari diğer şüphelisi S.Ç.'nin ise yakalanması için çalışmalar sürüyor.

ANTALYA'NIN FINIKE ILCESINDE TELEFONDA KENDILERINI POLIS OLARAK TANITAN VE NITELIKLI DOLANDIRICILIK YAPTIGI BELIRLENEN 3 SUPHELIDEN 2'SI YAKALANARAK, TUTUKLANDI.(FOTO:FINIKE-DHA)

Mahir ÇEVİREN/FİNİKE, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber