Gün Haber

Tan Sağtürk, akademisini anlattı

KONYAALTI Sahil Yaşam Parkı'nda 2019 yılında çalışmalarına başlayan Tan Sağtürk Akademi kurucusu Tan Sağtürk, Antalya'da çeşitli okulların müdür ve yöneticileriyle bir araya geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Tan Sağtürk, akademisini anlattı
Haberler / Antalya
2 Aralık 2019 Pazartesi 15:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Balet Tan Sağtürk, Antalya'da çeşitli okulların yöneticileriyle bir araya geldiği toplantıda, kendi adını taşıyan sanat akademilerinde verilen kurslar hakkında bilgi verdi. Türkiye genelinde 13 merkezde bale, müzik, dans, jimnastik başta olmak üzere sanatın farklı branşlarında kursiyerlere eğitim verdiklerini kaydeden Tan Sağtürk, Antalya'da ise İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçıları Deniz Karayel ve Cenk Karayel yönetiminde faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti. Akademinin bugünlere nasıl geldiğini anlatan ve eğitim sistemi hakkında de bilgi verilen toplantı, Nelly White'ın şarkıları ve öğrencilerin hazırladığı gösterilerin sunumuyla sona erdi.

KONYAALTI SAHIL YASAM PARKI'NDA 2019 YILINDA CALISMALARINA BASLAYAN TAN SAGTURK AKADEMI KURUCUSU TAN SAGTURK, ANTALYA'DA CESITLI OKULLARIN MUDUR VE YONETICILERIYLE BIR ARAYA GELDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber