Gün Haber

TFF Temsilcisi Köksalan'dan, Serik Belediyespor'a ziyaret

TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, Misli.com Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor'u ve yeni teknik direktör Suat Kaya'yı antrenman sırasında ziyaret ederek baklava ikram etti.
ABONE OL
Abone Ol
TFF Temsilcisi Köksalan'dan, Serik Belediyespor'a ziyaret
Haberler / Antalya
15 Ocak 2021 Cuma 14:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ahmet Köksalan, Serik Belediyespor'un Antalya'nın son 3 yılda parlayan takımlarından biri olduğunu söyledi. Köksalan, "Antalyamızı en iyi şekilde temsil etmektedir. Yeni teknik direktör Suat hocayı ve ekibine hayırlı olmasını diliyorum. Kendisine ve takımına ikinci yarıda başarılar dilerim. Suat hocamız futbolcuyken Galatasaray'da başarılı bir dönem geçirmiştir. Burada da başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

SERİK BELEDİYESPOR SAKARYA DEPLASMANINDA

Serik Belediyespor'un ligin ilk yarısında oynaması gereken Sakaryaspor maç, Covid-19 nedeniyle ertelenmişti. Serik Belediyespor 17 Ocak'ta oynayacağı erteleme maçı için teknik direktör Suat Kaya nezaretinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Takım yarın maç için Sakarya'ya hareket edecek. Sakarya maçı öncesi, 6 futbolcu cezaları nedeniyle kadroya dahil edilmedi.

TFF AKDENIZ BOLGE MUDURU AHMET KOKSALAN, MISLI.COM KIRMIZI GRUP'TA MUCADELE EDEN SERIK BELEDIYESPOR'U VE YENI TEKNIK DIREKTOR SUAT KAYA'YI ANTRENMAN SIRASINDA ZIYARET EDEREK BAKLAVA IKRAM ETTI.(FOTO:SERIK-DHA)

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber