Gün Haber

Seyahat acentesi temsilcileri Eğirdir'de

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu ve Isparta Kültür Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle Isparta bölgesinin turizm faaliyetlerinin artması amacıyla yapılan etkinlikte acente temsilcilerine kentin tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgi verildi.
ABONE OL
Abone Ol
Seyahat acentesi temsilcileri Eğirdir'de
Haberler / ISPARTA
16 Aralık 2021 Perşembe 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Isparta'da turizm faaliyetlerinin artırılması amacıyla TÜRSAB'a bağlı Antalya'dan 29 seyahat acentesi temsilcisi ile tanıtım gezisi gerçekleştirildi. Etkinlikte Isparta İl Kültür Turizm Müdürü Ali Göçer, Müdür Yardımcısı Osman Çot ve Enformasyon Memuru Fatih Bilgiç acente temsilcilerine kent hakkında bilgi verdi. Etkinlik kapsamında Davraz'da düzenlenen toplantıda Isparta İl Kültür Turizm Müdürü Ali Göçer, bölgenin tanıtımı ve turistlerin kazanımı için acentelerin katkısının büyük olacağını vurguladı. TÜRSAB Akdeniz BTK Başkanı Ferit Turgut ise tanıtımın turizmdeki önemini anlattı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ise Eğirdir'e daha fazla turist gelmesini hedeflediklerini dile getirdi.

İki günlük tanıtın turunda acente temsilcilerine, Davraz Kayak Merkezi, İslamköy Demokrasi Müzesi, Yalvaç Müzesi, Pisidia Antiokheia Antik Kenti, Eğirdir Kalesi ve Seyir Terası, Dündar bey Medresesi, Hızırbey Camii, Can Ada, Yeşil Ada, Kovada Gölü Milli Parkı ve Yazılı Kanyon Tabiat Parkı tanıtıldı.

TURKIYE SEYAHAT ACENTALARI BIRLIGI (TURSAB) AKDENIZ BOLGE TEMSIL KURULU VE ISPARTA KULTUR TURIZM MUDURLUGU ISBIRLIGIYLE ISPARTA BOLGESININ TURIZM FAALIYETLERININ ARTMASI AMACIYLA YAPILAN ETKINLIKTE ACENTE TEMSILCILERINE KENTIN TARIHI VE DOGAL GUZELLIKLERI HAKKINDA BILGI VERILDI.(FOTO:EGIRDIR-DHA)

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber