Gün Haber

Serik Belediyespor'a 3 yeni transfer

TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Serik Belediyespor, devre arası transfer çalışmalarına devam ediyor. Serik Belediyespor kadrosunu 3 yeni transferle güçlendirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Serik Belediyespor'a 3 yeni transfer
Haberler / Spor
15 Ocak 2022 Cumartesi 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

1461 Hekimoğluspor'dan stoper Muhammet Ali Kurt, takım arkadaşı Sol bek Mehmet Sak ile İnegölspor'dan orta saha oyuncusu Erdem Kocal ile sezon sonuna kadar anlaşıldı. 

Serik Belediye Başkanlığında düzenlenen imza törenine Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Başkan Yardımcısı Çağatay Yalçın, Kulüp Başkanı Halil Deligöz, Kulüp Yöneticileri ve teknik direktör Hakan Yılmaz katıldı.

Kulüp Başkanı Deligöz yaptığı açıklamada, "Kadromuza 2'inci yarı için en az 4 futbolcu takviye düşüncemiz vardı. Teknik ekibin raporları doğrultusunda 3 futbolcu ile yarım sezonluk anlaşma sağladık. Bir futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor, en kısa sürede anlaşma sağlayacağız. Futbolcularımıza ve kulübümüze hayırlı olsun" dedi

Serik-Antalya, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber