Gün Haber

Şehit Üsteğmen Şarlak anıldı

HAKKARİ'nin Şemdinli ilçesinde 9 yıl önce teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit olan Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak kabri başında anıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Şehit Üsteğmen Şarlak anıldı
Haberler / Antalya
6 Nisan 2021 Salı 14:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesinde 05 Nisan 2012 tarihinde teröristlerle girdiği çatışmada 28 yaşında şehit olan Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak, şehadetinin 9. yılında kabrinin başında dualar ile anıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin arından Manavgat Müftüsü Abdullah Eroğlu'nun okuduğu dua ile sona eren programa Manavgat Kaymakamı Dr. Mutafa Yiğit, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay İlker Özcan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve şehit Üsteğmen Şarlak'ın ailesi ile vatandaşlar katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nde her bir karış vatan toprağının kahraman şehitlerin kanları ile sulandığını ifade eden Kaymakam Yiğit, "Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir hayat sürmeleri için canlarını feda eden kahramanlarımızı asla unutmayacağız, her zaman hatırlayacağız ve her zaman bize emanetleri olan aileleriyle yakından ilgilenmeye devam edeceğiz. Bu bağlamda şehidimiz Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak nezdinde tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır diliyorum" diye konuştu.

HAKKARI'NIN SEMDINLI ILCESINDE 9 YIL ONCE TERORISTLERLE GIRDIGI CATISMA SONUCU SEHIT OLAN JANDARMA USTEGMEN AHMET OZAN SARLAK KABRI BASINDA ANILDI.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber