Gün Haber

Rektörün A Takımı'nda ilk fire...

Rektörün atadığı bürokrat, daha koltuğuna ısınmadan yine rektörün oluru ile gitti 
ABONE OL
Abone Ol
Rektörün A Takımı'nda ilk fire...
Haberler / KAMPÜS
16 Ekim 2020 Cuma 09:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, yeni atadığı Üniversite Hastaneleri Başmüdür Vekili Hüseyin Bedir’i daha koltuğuna ısınmadan görevden aldı.  Bedir, Ağustos ayının sonunda rektörün atamalarını yaptığı  ‘A Takımı’ listesinde yer alıyordu.

Hüseyin Bedir,  FETÖ’den yargılanıp hapis cezası alan eski rektör İsrafil Kurtcephe zamanının en hızlı yükselen bürokratlarındandı. Yüksekokul sekreteriyken fakülte sekreterliğine, daire başkanlığına, genel sekreter yardımcılığına ve en sonunda da hastane başmüdürlüğü görevine kadar yükselmişti.

REKTÖR OLURUYLA GELDİ OLURUYLA GİTTİ

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Sekreteri kadrosuyla Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Müdürlüğü’nde Üniversite Hastaneleri Başmüdür vekili olarak görev yaparken mevcut görevlendirilmesi sonlandırılan Hüseyin Bedir,  9 Ekim 2020 tarihinde rektörlük oluru ile bir yıl süreyle Eğitim Fakültesi sekreter vekili olarak atandı. 

Çevresindekilere, ‘Yoruldum’ gerekçesini  gösterip kendi isteğiyle ayrıldığını ileri süren Hüseyin Bedir’in, üniversitenin her yerinin kendisi için görev yeri olduğunu söylediği  de öğrenildi.

Ancak,  Akdeniz Üniversitesi  Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Ender Terzioğlu imzasıyla üniversitenin değişik birimlerine gönderilen yazıda, Hüseyin Bedir’in başmüdür vekilliği görevinin sonlandırıldığı belirtildi.

YERİNE KİM GELDİ?

Hüseyin Bedir’in yerine hastane müdürü Şeref Dilekçi’nin atandığı öğrenildi.

Şeref Dilekçi kimdir? : 1963 Ağlasun / BURDUR doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Ağlasun’da tamamladı. Burdur Sağlık Meslek Lisesi 1981/82 dönemi mezunu. 1982 yılında Hacettepe Üniversitesi Hastanelerinde çalışmaya başladı. Hacettepe Üniversitesi Sağlık İdaresi Yüksek Okulu’na (lisans) başladı. 1985/86 döneminde Sağlık İdaresi Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Yedek subay olarak askerlik eğitimimi tamamladı. 1991 yılında Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde klinik sorumlusu olarak görev yaparken Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne naklen atandı. Arşiv, İstatistik, Kalite Yönetim Sistemi, İnsan Kaynakları Bölüm sorumlulukları yaptıktan sonra Hastane Müdür Yardımcılığı görevine atandı. 2006 yılından itibaren Fatura Tahakkuk, Klinik Hizmetler, DRG (Tanı İlişkili Gruplar),Tahsilat sorumluluğu yaptı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Muradiye Akbulut
 17 Ekim 2020 Cumartesi 11:49
Hayırlı uğurlu olsun Şeref bey kolaylıklar diliyorum..
 yorum yok
 16 Ekim 2020 Cuma 21:03
bir arkadaş vardı edebiyat diye yazan. ben yazayım bare
 taş
 16 Ekim 2020 Cuma 12:09
Şu yazılanlara çizilenlere bakınca insanın bu kadar da olmaz diyesi geliyor.Rektör değişiyor şunun bunun adamı diye değişmedik insan kalmıyor.Oysa Rektör değişse bile burası bir kurum belli başlı üst düzey görevlere çalışacağı insanları getirebilir sınırlı sayıda yani,ama bakın öyle olmuyor bir ihbar furyası şunu değiştir bunu değiştir,sonuşta bu rektörde gidecek ne olacak peki her gelen aynısını yaptığı için zaten memleket üst düzey yönetici çöplüğüne döndü.Gidin bakın bir sürü merkez valisi,yüzlerce emniyet müdürü yazık değil mi hem insanların en verimli çağında yok olmasına sebep ol hem de yerlerine yenilerini ata hepsine de maaş öde,bu devlet yine iyi dayanıyor diyeceğim ama artık çatırdıyor haberiniz ola,kırılırsa hepimiz altta kalacağız.
 Vatandaş
 16 Ekim 2020 Cuma 10:20
Hüseyin Bedir eski Rektörle eski Başhekimin bir numaralı adamıydı.Okadar adamıydı ki hastanede olmadığı halde hastane komisyonunda görev verilip para alıyordu.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber