Gün Haber

Rektör Ünal, öğrencilerle buluştu

AKDENİZ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, yapımı tamamlanan diş hekimliği fakültesi binasını ziyaret ederek öğle yemeğinde öğrencilerle buluştu.
ABONE OL
Abone Ol
Rektör Ünal, öğrencilerle buluştu
Haberler / KAMPÜS
19 Eylül 2019 Perşembe 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Diş Hekimliği Fakültesi'nin yeni binasında incelemelerde bulundu. Rektör Ünal, incelemelerin ardından diş hekimliği öğrencileriyle fakültenin yemekhanesinde öğle yemeğinde buluşup, sohbet etti. Yapımı gerçekleştirilen ve son teknolojik cihazlarla donatılan yeni binanın uluslararası standartlarda fiziki imkanlara sahip olduğunu ifade eden Rektör Ünal, "Diş hekimliği fakültemiz eğitim birimlerindeki geniş kapasiteli sınıfları, laboratuvar alanları, son teknoloji tıbbi cihazlar ile tedavi biriminde aynı anda 220 hastanın tedavi edilebileceği teknik imkânları ile Türkiye'nin en büyük Diş Hekimliği Fakültelerinden biri olacaktır" diye konuştu.

Modern mimarisi ve sahip olduğu imkanlar ile dikkat çeken yeni binanın öğrenciler için çok daha iyi bir eğitim ortamı, hastalar için ise daha iyi bir hizmet imkanı sağlayacağını ifade eden Rektör Ünal, "Fakültemizin 220 adet diş üniti, yemekhanesi, 190 metrekarelik hasta kantini, 200 metrekarelik öğrenci kantini ve 500 metrekarelik depo alanları mevcuttur. Bodrum kat teknik birimleri ise 4000 metrekarelik alan kaplamaktadır. Toplamda 24 bin metrekare kapalı alana sahip diş hekimliği fakültemizin yeni binası ile Akdeniz Üniversitesine yakışan bir ortamda öğrencilerimize eğitim, hastalarımıza hizmet verecek olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz" dedi.

AKDENIZ UNIVERSITESI REKTORU PROF. DR. MUSTAFA UNAL, YAPIMI TAMAMLANAN DIS HEKIMLIGI FAKULTESI BINASINI ZIYARET EDEREK OGLE YEMEGINDE OGRENCILERLE BULUSTU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Tamam
 19 Eylül 2019 Perşembe 13:41
Birde mercedesle değil bisikletle gelirsen okula tam olur

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber