Gün Haber

Rektör Özkan BATEM'i ziyaret etti

BATEM’i ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Tarım Antalya ve ülkemizin geleceği. Ülkemizi ve Antalya'mızı tarımsal alanda kalkındırmak için iş birliklerimize devam edeceğiz.” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Rektör Özkan BATEM'i ziyaret etti
Haberler / KAMPÜS
10 Haziran 2022 Cuma 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nü (BATEM) ziyaret etti. Rektör Özkan'a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, BATEM Müdürü Dr. Abdullah Ünlü, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Cengiz Erdurmuş, Mustafa Soysal, Ali Öztop, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Erkan, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Bülent Uzun, Doç. Dr. Demir Özdemir, Genel Sekreter Ali Evren İmre eşlik etti.

TARIMDA ÖNCÜ OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

BATEM Müdürü Dr. Abdullah Ünlü’ye sıcak karşılaşmadan dolayı teşekkür eden Rektör Özkan, “Tarım Antalya'mızın köşe taşlarından bir tanesi. Geleceğimiz tarım ile refaha erecek. Biz de Akdeniz Üniversitesi olarak Antalya'nın tarımsal kalkınmasında elimizden geleni yapıyoruz. Ziraat Fakültemiz şehrin değerli kuruluşlarından olan BATEM ile de birlikte projeler geliştiriyor ve her anlamda birbirine destek oluyor.” dedi. BATEM’in narenciye ve lavanta bahçesini de gezen Rektör Özkan, "Üniversitemiz ve BATEM, araştırmalarıyla Antalya tarımına öncü olmaya devam ediyorlar. Tarım Antalya ve ülkemizin geleceği. Ülkemizi ve Antalya'mızı tarımsal alanda kalkındırmak için iş birliklerimize devam edeceğiz. BATEM’de yapılan tarımsal araştırmalar Akdeniz Bölgesi’ne ışık oluyor. Tarımsal alanda yapılan araştırmalarda ve çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür borçluyuz." şeklinde konuştu. Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü hakkında bilgilendirmelerde bulunan BATEM Müdürü Dr. Abdullah Ünlü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmaları hakkında Rektör Özkan’a bilgi verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber