Gün Haber

Phaselis, NG Phaselis Bay oluyor

NG Sapanca ve NG Afyon’la turizm sektöründe büyüyen NG Hotels, yeni yatırım ve projelere devam edecek.
ABONE OL
Abone Ol
Phaselis, NG Phaselis Bay oluyor
Haberler / Turizm
22 Ekim 2019 Salı 08:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şirkert, 2020’nin ilk çeyreğinde hizmete almaya planladığı NG Sapanca Club ve 2021’de açacağı NG Phaselis Bay’la birlikte Türkiye turizmine sunduğu katkıyı güçlendirecek.

NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür, yeni yatırımlara dikkat çekerek, “NG Hotels olarak, ilk 5 yıldızlı otelimiz olan NG Sapanca’yı 2008’de, zincirin ikinci halkası olan NG Afyon’u ise 2012’de hizmete aldık. Sunduğumuz hizmetler misafirlerimizi memnun ettikçe biz de büyük bir kararlılıkla yatırımlarımızı sürdürüyoruz” dedi. Gür, şunları söyledi: 

İLK ÇEYREKTE AÇILIYOR 

“NG Sapanca’nın yanında yatırımını sürdürdüğümüz NG Sapanca Club’ı 2020’nin ilk çeyreğinde hizmete açmayı hedefliyoruz. Bir süre önce Antalya Göynük’teki eski Phaselis Otel’i satın aldık, yepyeni bir konsept ve hizmetlerle sunmak için çalışmalara başladık. NG Phaselis Bay olarak isimlendirdiğimiz otelimiz olağanüstü bir koya sahip, çam ağaçları arasında yer alıyor. NG Phaselis Bay’i de 2021’de hizmete girecek şekilde planlıyoruz. İstanbul’daki ilk otelimiz için Amerika merkezli Marriott International ile 20 yıllık franchise anlaşması imzaladık. Marriott West İstanbul’un da şu an dekorasyon çalışmaları sürüyor.” 

(Akşam)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 doğa
 8 Ocak 2021 Cuma 22:31
doğaya ve kültürel dokuya zarar verdiğiniz için kalbim sızlıyor, çok ama çok üzgünüm, doğadan ve Yaradan’dan özür dilerim

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber