Gün Haber

Pedallar Alanya'da çevrilecek

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, 28-30 Ocak'ta Hasan Terzi Yol Yarışları, 30 Ocak'ta da Ulusal Dağ Bisiklet Yarışı gerçekleştirilecek.
ABONE OL
Abone Ol
Pedallar Alanya'da çevrilecek
Haberler / Antalya
17 Ocak 2022 Pazartesi 18:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Alanya Kaymakamlığı ile Alanya Belediyesi'nin iş birliğinde gerçekleşecek bisiklet yarışları öncesi Alanya Belediyesi Meclis Salonu'nda toplantı yapıldı. Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer'in başkanlığında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı'nın katılımıyla yapılan toplantıda kurum ve kuruluşların görev ve sorumlulukları belirlendi.

Alanya, 28-30 Ocak tarihleri arasında ev sahipliği yapacağı iki büyük organizasyonla 700 sporcu ve ekibini konuk edecek.

GENCLIK VE SPOR BAKANLIGI, TURKIYE BISIKLET FEDERASYONU, ALANYA KAYMAKAMLIGI ILE ALANYA BELEDIYESI'NIN IS BIRLIGINDE GERCEKLESECEK  BISIKLET YARISLARI ONCESI ALANYA BELEDIYESI MECLIS SALONU'NDA TOPLANTI YAPILDI.(FOTO:ALANYA-DHA)

Engin ANAK/ALANYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber