Gün Haber

Olivia evsizler için bağış toplayarak maske dağıttı

ABD’de 7 yaşındaki Olivia Tyler, koronavirüse (Covid-19) karşı maske takmanın zorunlu olmasının ardından evsizler için bağış toplayarak maske dağıttı. Küçük kızın şu ana kadar 800’den fazla maske dağıttığı belirtildi.
ABONE OL
Abone Ol
Olivia evsizler için bağış toplayarak maske dağıttı
Haberler / Dünya
13 Temmuz 2020 Pazartesi 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD’nin Illinois eyaletindeki Chicago kentinde yaşayan 7 yaşındaki Olivia Tyler,  Nisan ayında gelen kararla maske takmanın zorunlu olmasının ardından, bağış toplayıp evsizlere maske dağıttı.

Yerel medyaya konuşan Olivia’nın annesi Linda Tyler, kızının maske takma zorunluluğunu duyduğunda kendisine dönüp, “Evsiz insanlar nasıl maske alacak? Parasını nasıl karşılayacaklar?” diye sorduğunu ifade etti.

Olivia ebeveynleri ile birlikte toptan maske satın alarak, bu maskeleri sokakta 5 dolara satıp bağış topladı. Her satılan maske için sokakta yaşayan bir kişiye maske bağışladı. Küçük kızın babası Andrew Tyler ise "Sokakta olmak istiyor ve maskeleri bizzat vermek istiyor" ifadelerini kullandı.

Olivia, bu yardımına komşularının ve arkadaşlarının da dahil olmasıyla birlikte ebeveynlerinin yardımıyla kar amacı gütmeyen ‘Olivia Dru Cares'ı başlattı.

Bu zamana kadar 800'den fazla maske dağıtan Olivia, "İnsanlara onları hasta olmaktan koruyan bir şey vermekten mutluluk duyuyorum” dedi.

ABD’de 7 yaşındaki Olivia evsizler için bağış toplayarak maske dağıttı (DHA)

ABD’de 7 yaşındaki Olivia evsizler için bağış toplayarak maske dağıttı (DHA)

ABD, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber