Gün Haber

Okul aile birliğinden Başkan Topaloğlu'na teşekkür

KEMER'de bulunan Hacı Hafize Saygan Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
Okul aile birliğinden Başkan Topaloğlu'na teşekkür
Haberler / Antalya
25 Eylül 2020 Cuma 16:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ziyarette okul aile birliği başkanı Zübeyde Türközü Kocabıyık, yöneticiler Tuba Sapancılar ve Gönül Uysal yer aldı. Okul aile birliği Başkanı Zübeyde Türközü Kocabıyık, “Belediye başkanımız Necati Topaloğlu'nun eğitime verdiği desteğe çok teşekkür ediyoruz. Özellikle biz veliler için çok önem taşıyan servislerin belediye tarafından ücretsiz karşılanması, çocuklarımıza ücretsiz kırtasiye malzemeleri sağlanması biz velileri olukça rahatlattı ve mutlu etti. Okulumuzun boyalarını Kemer Belediyemiz temin etti. Pandemi nedeniyle yaşadığımız zorluklar ortada. Kendisi de bir eğitimci olan Başkanımız Necati Topaloğlu'nun ilgisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da eğitime her türlü desteği verdiklerini belirterek, 'Eğitim varsa, gelecek var' sloganıyla hareket etmeye devam edeceklerini kaydetti. Topaloğlu, ziyaretleri için Hacı Hafize Saygan 3 Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Zübeyde Türközü Kocabıyık ve yönetimine teşekkür etti.

KEMER, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber