Gün Haber

O böyle diyorsa iktidar açısından durum vahim...

GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş, anket sonuçlarına göre AKP'de radikal bir düşüş olacağını ve CHP'nin ise yüzde 30'ların üzerine çıkacağını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
O böyle diyorsa iktidar açısından durum vahim...
Haberler / Siyaset
8 Temmuz 2020 Çarşamba 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Haber Global'de Erhan Ertürk'ün sunduğu Müzakere programında Genar Araştırma Başkanı İhsan Aktaş seçimlerde CHP'nin çok önemli başarı elde ettiğini söyleyerek "CHP'nin oyları yüzde 30'lara çıkacak. AK Parti'nin oyları ise radikal bir gerilemeye sahip olacak" dedi.

Son araştırmalarından bahseden Aktaş, "Son yerel seçimlerden sonra muhalefette ve iktidara mesafeli olan entelektüellerde 'Seçimlerde CHP önemli bir başarı elde etti. Bu başarı genel seçimlere de yansıyacak' gibi bir algı oluştu. CHP'nin oyları yüzde 30'lara çıkacak. AK Parti'nin oyları ise radikal bir gerilemeye sahip olacak" diye konuştu. 

Kaynak: Gerçek Gündem

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 8 Temmuz 2020 Çarşamba 11:50
Ne oluyor anlayan var mı,normal seçimler 2023 de, şimdiden seçimler konuşulmaya başlandı ise bir şeyler oluyor diye insanın aklına geliyor.Bu ülkenin kaderi de sürekli seçim yapmak.Bakın gelişmiş ülkelere sistemi kurmuşlar seçimler hep zamanında yapılır.ABD de başkan başarısız diye siz hiç seçimlerin erkene alındığını gördünüz mü.Almanya örneği aylarca koalisyon kurulamadı ama seçim yapılmadı 6 ay kadar kuruluna kadar mevcut hükümet devam etti.Bu da oluyor ki ayrı zıt düşüncede olsalar dahi seçim sonuçlarına razı oluyorlar ve bir araya gelerek ülkeyi yönetiyorlar,hiçte gürültü patırtı çıkmıyor.Bizde maalesef seçim bitiyor bir sene sonra hadi erken seçim,bu ne ya,kim iktidara gelirse gelsin,aslında halktan aldığı yetkiyi sonuna kadar kullanmalı,sonuçta halk beğenir devam der, veya yok der değiştirir.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber