Gün Haber

Niyet iyi sonuç kötü

Antalya’da turizm sektörü başta olmak üzere bir çok sektörde adından sıkça söz ettiren Kilit Grup, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Ancak, iyi niyetle başlayan bir boyama etkinliğinin sonucu kötü bitti.
ABONE OL
Abone Ol
Niyet iyi sonuç kötü
Haberler / Antalya
23 Nisan 2024 Salı 07:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Nurten - Turan Kilit İlkokul ve Ortaokulu ile işbirliği yaparak dev bir duvar resmini hayata geçiren Kilit Grup, ‘23 Nisan'da Bayramın Rengi Çocuklar' isimli etkinlikle bir günlüğüne herkesi çocuk olmaya davet etti.

Etkinliğe öğrenciler, öğretmenler, Serik Kaymakamı Cemal Şahin ve Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz’in yanı sıra Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Taner Kilit, Kilit Grup İcra Kurulu üyeleri Nurten Kilit, Pelin Kilit ve Günay Kilit Şahin katıldı.

Herkesin bir günlüğüne çocuk olduğu bu özel etkinlik boyunca dev 23 Nisan resmi; birlik, beraberlik ve coşku içinde boyandı. Çocuklarla birlikte oluşturulan ve 23 Nisan coşkusunu yansıtan resim, bu yıl 104. yılını kutlayacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ilk hediyesi oldu.

HOŞ OLMAYAN ATATÜRK PORTRESİ

Çocukların yaratıcılığını ve dayanışmasını desteklemeyi amaçlayan bu etkinlikte, boyama duvarındaki Atatürk çiziminin içi de boyandı. Çocuklar ellerine fırça alarak daha önce yapılan Atatürk çiziminin içini de boyadı. Ancak, boyama sonunda hoş olmayan bu Atatürk portresi ortaya çıktı. Kilit Grubu’nun bu Atatürk portresinin fotoğrafını yayınlanması amacıyla medyaya göndermesi ise şaşırttı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber