Gün Haber

Muratpaşa'da çalı ve makilik yangını

ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde, çalılık ve makilik alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik müdahalesiyle söndürüldü. Alevlerin sardığı 10 dönüm alan, zarar gördü. 
ABONE OL
Abone Ol
Muratpaşa'da çalı ve makilik yangını
Haberler / Antalya
12 Temmuz 2020 Pazar 17:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muratpaşa'ya bağlı Kırcami Mahallesi 1791 Sokak'taki çalılık ve makilik alanda, saat 13.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, yaklaşık yarım saat süren müdahale sonucu kontrol altına alınıp, söndürüldü. Alevlerin sardığı 10 dönümlük alan, kül oldu. 

Mahalleliden Sevilay Bal, yangını ekiplere kendisinin haber verdiğini belirterek, “Yangın kargılıkların orada başladı. Bir anda yayıldı. Burada her yıl yangın çıkar. Madde bağımlılarının yoğun olduğu bir yer. Onlar da çıkarmış olabilir. Yangının sıçrama ihtimali vardı. İtfaiye zamanında müdahale etti. Sağ olsun muhtarımız yangın olur, diye her yıl dozer getirerek önlem almaya çalışıyor. Ne kadar da olsa kuru otlardan dolayı yangın çıkabiliyor. Buralar çok ağaçlıktı. Yana yana ağaç kalmadı" dedi.


ANTALYA'NIN MURATPASA ILCESINDE, CALILIK VE MAKILIK ALANDA CIKAN YANGIN, ITFAIYE EKIPLERININ YARIM SAATLIK MUDAHALESIYLE SONDURULDU. ALEVLERIN SARDIGI 10 DONUM ALAN, ZARAR GORDU.   (FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Nedim
 12 Temmuz 2020 Pazar 20:06
Antalya nın ortasında kanayan yarasıdır Kırcami, her dönem değişen siyasetin seçim kozundan ileri gidemeyen, imar hakkını teslim alamayan ve uyuşturucu bağımlılarının ,sarhoşların mekanı haline gelmiş ,uluslararası Antalya havalimanının dibinde bulunan ,yangın çıkınca da ,dünya turizm şehri olan mücevherimiz Antalyanın ortasında bu nasıl olur diye şaşırılan bir gariptir KIRCAMİ .Kırcamililerin imar hakkına köstek olanlar nasıl Allah''a hesap verecek bilmiyorum....

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber