Gün Haber

Motosiklet tutkunları Bitlis'te

ANTALYA’da bir araya gelen 70 kişilik motosiklet grubundan 9’u bölgeyi tanımak ve yeni rotalar belirlemek üzere Bitlis’in Tatvan ilçesine geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Motosiklet tutkunları Bitlis'te
Haberler / Türkiye
1 Mayıs 2024 Çarşamba 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya’dan hareket eden 9 kişilik grup, Kapadokya, Kemaliye, Ovacık, Tunceli, Bingöl ve Muş’u gezdikten sonra Bitlis’e geldi. Van Gölü’nün Tatvan sahilinde mola veren ve hatıra fotoğrafı çektiren motosiklet tutkunları, Ahlat ile Adilcevaz ilçelerini dolaştıktan sonra Van’a gideceğini belirtti. Motosikletle yaklaşık 50 ülkeyi gezdiklerini ifade eden ekip sorumlusu Derya Teziş, "Bu kez de Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni gezmekteyiz. Hakkari ve Şırnak sonrası dönüş yapacağız. Toplamda 70 kişilik bir ekibiz ve bu gezimize 9 kişi olarak katıldık. Bu tur kapsamında 3 bin 500 kilometre yol yapacağız. Mevsim itibarıyla yeşile bürünen Bingöl ve Muş ovasına hayran kaldık. Keban Barajı ve çevresi çok güzel. Şuan Tatvan’dayız ve Ahlat ile Adilcevaz sonrası Van’a gideceğiz. Burası çok güzel, yeşil ovalar ve dağlarda halen kar var. Türkiye’nin doğusu ayrı güzel, güneyi ayrı güzel, kuzeyi ayrı güzel. Burada motorcuların tercih ettiği çok güzel virajlar var ve herkese tavsiye ediyorum" dedi. 

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber