Gün Haber

Milli tenisçi İpek Öz, Antalya’da şampiyon

Milli tenisçi İpek Öz, profesyonel kariyerinin ikinci tekler zaferine Antalya’da düzenlenen 15 bin dolar ödüllü Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) turnuvası GD Tennis Cup Series’te ulaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Milli tenisçi İpek Öz, Antalya’da şampiyon
Haberler / Spor
18 Kasım 2019 Pazartesi 09:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

20 yaşındaki milli sporcu, çiftler kategorisinde ise Ukraynalı partneri Viktoriya Petrenko ile ikincilik elde etti.

Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası’ndaki tekler ve çiftler şampiyonluğunun ardından yükselen bir performans grafiği çizmeye devam eden İpek Öz, final karşılaşmasında bir numaralı seribaşı Çek raket Johana Markova’yı 6-1 ve 6-3’lük setlerle 2-0 yenerek şampiyonluğu göğüsledi. Hava muhalefeti nedeniyle sarkan turnuvada bugün tekler ve çiftler yarı finali, tekler ve çiftler finali olmak üzere 4 maça çıkan Öz, gün içerisinde toplam 4 saat 48 dakika kortta mücadele verdi. Günün son maçında kıyasıya bir mücadelenin ardından temsilcimiz İpek Öz ve Ukraynalı partneri Viktoriya Petrenko, Çek raketler Johana Markova - Nika Radisic’e 4-6 ve 5-7'lik setlerle 2-0 kaybederek turnuvayı çiftler kategorisinde ise finalist olarak tamamladı.

ANTALYA (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber