Gün Haber

Mersin Kadın Doğum

Mersin kadın doğum hizmetleri ile birlikte gebelik öncesinde gerekli olan muayene ile beraber bilgilendirmeler yapılabilmektedir. Bununla birlikte gebelik sürecinde detaylı ve özenli bir şekilde takip edilebilmektedir.
ABONE OL
Abone Ol
Mersin Kadın Doğum
Haberler / Sağlık
30 Aralık 2021 Perşembe 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kadın doğum Mersin merkezinde anne ve bebek sağlığı konusunda titizlikle önem verilir ve bebeklerin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi için bilgilendirmeler yapılmaktadır. Önlem alınır ve gerektiği zaman müdahale işlemleri de yapılmaktadır.

Mersin Kadın Doğum Hizmetleri Nedir?

Kadın doğum hizmetlerinde gebelik öncesi, gebelik sırasında ve sonrasında destek verilmektedir. Böylece anne ve bebek sağlığı korunur ve kadınlar için hassas olan bu dönemin sorunsuz olarak bitmesi sağlanır. Mersin kadın doğum hizmetlerine bakıldığı zaman,

  • Gebelik öncesinde danışma, bilgilendirme ve muayene işlemleri
  • Anne sağlığının detaylı bir şekilde incelenmesi ve gerekli olan laboratuvar tetkiklerinin incelenme aşaması
  • Düzenli şekilde ultrason kontrolleri ile beraber beşinci hastadan itibaren gebeliğin tespiti ile gelişim sürecinin takibi
  • Bebeklerde veya annede oluşan doğumsal problemler veya sakatlıkların tespiti için taramalar.
  • Gebelik diyeti konusunda bilgilendirme, genetik testlerin yapılması
  • Yapılan testlerin sonucunda gebelikte bir sorun ile karşılaşan anne adaylarının yüksek riskli gebelik izlenimine alınma işlemi
  • Gebelik süresince anne adaylarına fiziksel, ruhsal ve beslenme durumu konusunda uyum sağlama hizmeti ve doğuma hazırlanma konusunda destekleyici hizmetin sağlanması gibi birçok hizmet verilmektedir.

Doğum Sonrası Destek

Gebelik sürecinde verilen hizmet kadar doğum sonrası destekte verilmektedir. Özellikle bebeklerin doğumu itibari ile yeni doğan uzman ekipler tarafından tüm bakımı gerçekleştirilir ve bebeklerin herhangi bir sağlık sorunu olmadığı belirlenir. Bebeklerin doğum itibari ile yani doğan uzman ekibi ile gerçekleştirilen bakım yanı sıra doğum sonrasında uygun korunma yöntemleri belirlenmektedir.

Doğum sonrası destek aşamalarında sağlanan olası riskler belirlenir ve risklere göre tanı, tedavi süreci uygulanır. Böylece anneler ve bebekleri uygun hizmeti alarak gönül rahatlığı ile doğumlarını yapabilirler. Mersin de en iyi kadın doğum doktoru arayanlar için profesyonel destek ve hizmet verilebilir.

Mersin Kadın Doğum Doktoru Tavsiye

Mersin kadın doğum doktoru tavsiye arayan kişiler için profesyonel ve uzman kadın doğum kadrosu sağlanmaktadır. Böylece anne adayları, anne olmak isteyen kişiler rahatlıkla hizmetlerden yararlanabilirler. Doğum öncesinde, doğum sırasında ve doğum sonrasında profesyonel destek alabilirsiniz. Tüm kaygılarınızdan kurtularak 7 gün 24 saat kesintisiz hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Gerekli olan teknolojik donanıma sahip kadın doğum bölümünde her sene binlerce doğum sağlıklı bir şekilde gerçekleşmektedir. Genel anne sağlığı, gebelik takibi, riskli gebelik durumlarının izlenmesi, yardımcı üreme teknikleri gibi birçok alanda hizmet verilmektedir. Doğum sonrasında da uzman çocuk doktorlarının yaptığı kontroller sayesinde bebeklerin periyodik aşılamaları yapılabilir ve anneler doğum sonrasında anne sütü, emzirme konusunda, bebek bakımı konusunda bilgilendirilir. Böylece tüm annelerin doğum aşamaları başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız: https://ozgukeskinyilmaz.com/

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber