Gün Haber

Medical Park fatura istedim diye ameliyatı iptal etti

Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde bir hasta yakının isyanı ve iddiaları geniş yankı buldu. İddiaya göre hasta yakını, Medical Park Kocaeli Hastanesi’nden ödeyecekleri para karşılığında fatura istedi. Hastane de bunun üzerine fatura vermeyeceklerini ve ameliyattan vazgeçtiklerini söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Medical Park fatura istedim diye ameliyatı iptal etti
Haberler / Sağlık
6 Kasım 2020 Cuma 12:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu olayın ardından hasta yakını hastane önünde ağlayarak yardım çağrısında bulundu.Hasta yakını şu iddiaları dile getirdi: “Ameliyattan vazgeçtiler. Bu ameliyatı yapmama hakları olduğunu söylediler. Hakkımızı kimsenin yemesine müsaade etmeyelim. Cumhurbaşkanımızın Türk vatandaşı olarak tanıdığı hak var. O da acil ve kanser hastalarının her türlü hastanede tedavilerinin ücretsiz yapılması. Medical Park Kocaeli Hastanesi’nden şu anda resmen kovulduk. Kovulmamızın nedeni de ödeyeceğimiz para karşılığında fatura istememiz. Fatura vermeyi kabul etmedikleri için ameliyatımızı iptal ettiler”

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber