Gün Haber

Mansur Yavaş'ı tehdit eden MHP'li vekil lüks sever çıktı...

Mansur Yavaş'ı tehdit eden MHP'li Baki Ersoy'un mont ve gözlüğünün fiyatı ile asgari ücretli bir ailenin yaklaşık 8 ay geçindiği ortaya çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Mansur Yavaş'ı tehdit eden MHP'li vekil lüks sever çıktı...
Haberler / Siyaset
4 Ekim 2020 Pazar 18:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı 'ezer geçeriz' ifadeleriyle tehdit eden MHP Milletvekili Baki Ersoy'un sosyal medyada paylaştığı fotoğrafında giydiği kıyafetlerinin fiyatı tepki çekti. 

Ersoy paylaşımına, ""Ya hayallerinizle birlikte uyumaya devam edeceksiniz. Ya da uyanıp hayallerinizi kovalayacaksınız." notunu düşmüştü. 

Sosyal medya kullanıcıları Ersoy'un kombininde kullandığı markalara ve fiyatlarına tepki gösterdi. Ersoy'un üzerindeki kıyafetlere ödediği ücret ile asgari ücretle çalışan bir kişinin bulunduğu bir aile yaklaşık 8 ay geçinmek zorunda. 

Ne olmuştu?

Ankara’da eski bakan Zeki Ergezen'in cenazesine katılmak üzere camiye gelen MHP Milletvekili Erkan Haberal’ın şoförü, aracın bahçeye geçişinin yasak olduğunu belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi personeline çarptı. 

MHP Milletvekili Erkan Haberal’ın yanındaki şoför ve korumalar ile Ankara Büyükşehir Belediyesi personeli arasında tartışma yaşandı.

Konu üzerine paylaşım yapan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise “Kıymetli İdare Amirimiz Erkan Haberal’a yapılan hadsizliğe karşı özür dilemesi gereken makam Mansur Yavaş sensin..! Saygısızlık yapıldığı anda ezer geçeriz bunu da böyle bil..!” ifadelerini kullandı. 

Baki Ersoy'un paylaşımının altına kullanıcılar "Bu ne demek Mansur Yavaş'ı ölümle mi tehdit ediyorsunuz" diye yazdı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 5 Ekim 2020 Pazartesi 15:31
Şaşırmamak lazım,Siyaset yapanların çoğunluğu bu durumda,milletvekili olmayı başarırlarsa da değme keyiflerine,milletin sorunlarıymış falan hak getire,hiç birinin umurunda değil,eş dost akraba ne kadar tanıdık varsa hepsi devlet imkanlarından faydalanıyor.Sürekli bir sonraki seçimde nasıl vekil olma peşindeler,olamazlarsa da ceplerinde kırmızı pasaport zamanı gelince süper emeklilik,o nedenledir ki böyle pahalı giyinip gezip tozuyorlar.Şu an emekli bir vekil bile 18 bin Tl civarında maaş alıyor.Birde memleketin haline bakın başta ekonomik olmak üzere her konuda dökülüyor,sebeb işte bu çapsız siyasetçiler yüzünden,vekillerin seçilmesinde halkın takdiri yok ki veya o partiye kayıtlı üyeye sorulmuyor.Genel Başkanların iki dudağının arasında,vekil onun için seçmene değil Genel Başkanın ne diyeceğine bakıyor.Zavallı seçmende 1950 den beri sanıyor ki memlekette ne güzel demokrasi var,oysa bilse ki 'KOKOKRASİ' var,belki kendine gelir.Habere konu olan vekile ne söyleyeceksin,hiç bir özelliği olmayan sıradan bir vekil işte,bunun gibi adı sanı bilinmeyen o kadar çok vekil var ki, 600 vekil mecliste ne iş yaparlar bilen var mı.
 Mesut Mutlu
 5 Ekim 2020 Pazartesi 09:34
Helal paraysa sorun yok. Hediye ise haram olsun.
 A
 5 Ekim 2020 Pazartesi 09:08
Ezer Geçeriz !!!!! Tehdit , Korku , Saygısızlık Haksızlık .... Yeni Türkiye Hayırlı olsun
 A.Rıza ÖZÇELİK
 4 Ekim 2020 Pazar 21:09
bunların yüzüne dava dan vaz geçilir mi?

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber