Gün Haber

Manavgat'ta üniversiteye yeni bina

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ), Manavgat Yüksek Öğretim Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Vakfı (MAYÖV) ile Manavgat Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MASİAD) arasında fakülte binası inşaatına ilişkin protokol imzalandı.
ABONE OL
Abone Ol
Manavgat'ta üniversiteye yeni bina
Haberler / KAMPÜS
25 Eylül 2019 Çarşamba 10:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AÜ Rektörlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol törenine, Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Sabri Topal, Üniversite Genel Sekreteri Ali Serinoğlu, MAYÖV Başkanı Op. Dr. Muammer Güneş, MAYÖV yönetim kurulu üyesi Neriman Özen, MASİAD Başkanı Mücahit Tatar ve MASİAD yönetim kurulu üyesi Dr. Yusuf Aydın katıldı.

AÜ Rektörlüğü, MAYÖV ve MASİAD arasında karşılıklı yapılması gereken iş ve işlemleri düzenlemeyi amaçlayan protokolle, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen binanın fakülte binasına dönüştürülmesi hedefleniyor.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal yaptığı açıklamada, "Üniversite olarak şehrimize ve bölgemize fayda sağlayacak bir protokole daha imzamın mutluluğu içerisindeyiz. Protokolün gerçekleşmesinde emeği geçen MAYÖV Başkanı Op. Dr. Muammer Güneş ve MASİAD Başkanı Mücahit Tatar'a teşekkür ediyorum. Hayırsever vatandaşın yardımlarıyla binamız yapılacak. Hayırsever vatandaşımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber