Gün Haber

MYO öğrencilerine uygulamalı eğitim

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektör Danışmanı ve eski İl Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, AÜ Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerine ders verdi.
ABONE OL
Abone Ol
MYO öğrencilerine uygulamalı eğitim
Haberler / KAMPÜS
11 Aralık 2019 Çarşamba 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AÜ Hukuk Fakültesi Adalet MYO öğrencileri, hukuksal etik dersini Antalya Adliyesi'nde uygulamalı işledi. AÜ Rektör danışmanı ve öğretim görevlisi Feyzullah Arslan avukat cübbesi giyerek ders verdi. Öğrenciler mahkemelere getirerek, buradaki duruşmaların nasıl görüldüğünü gözlemledi. Feyzullah Arslan, “Bu arkadaşlarımız ayrıca ileride görev alacakları Yazı İşleri Müdürlüğü, İcra Müdürlüğü, Zabıt Katipliği, İcra Memurluğu'nun nasıl icra edildiğini yerinde görmek adına ders saati içerisinde burada eğitim görüyorlar" dedi.

İlk kez bu eğitimin verildiğini söyleyen Feyzullah Arslan, "Öğrencilerimiz bugün, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Ünal ile Antalya Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar'ın izni ile 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmayı izledi. Kalem işlemlerinin nasıl yapıldığını, kalemlere girerek bizzat bu işi yapanlardan sorup cevap alarak öğrenecekler. Yaparak, yaşayarak öğrenme bunun adı. Bir bakıma dersin stajı. O nedenle bize bu katkıyı sunanlara teşekkür ediyorum. Arkadaşların isteği üzerine bunu ilk kez yapıyoruz" dedi.

AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) REKTOR DANISMANI VE ESKI IL EMNIYET MUDURU FEYZULLAH ARSLAN, AU HUKUK FAKULTESI ADALET MESLEK YUKSEKOKULU (MYO) OGRENCILERINE DERS VERDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber