Gün Haber

MATSO'dan e- ticaret ve dijital pazarlama eğitimi

MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 24- 25 Şubat tarihlerinde üyelerine yönelik olarak online e- ticaret ve dijital pazarlama eğitimi düzenliyor.
ABONE OL
Abone Ol
MATSO'dan e- ticaret ve dijital pazarlama eğitimi
Haberler / Antalya
23 Şubat 2021 Salı 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MATSO, 24- 25 Şubat tarihlerinde 20.30- 22.00 saatleri arasında pandemi döneminde önemi daha da artan e-ticaret ve dijital pazarlama eğitimi düzenliyor. Online olarak gerçekleşecek eğitim Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi öğretim görevlisi Serdar Bilecen tarafından verilecek.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, üyelere yönelik 2 gün 3 saat sürecek eğitimin yoğun ilgi görmesini beklediklerini belirterek, eğitimlerin; e-ticaret, dijital pazarlama, e- ticarette ve dijital pazarlamada başarı kuralları olarak 3 ana başlıkta gerçekleşeceğini söyledi. Hedeflerinin üyelerinin ve çalışanlarının değişen dünyadaki alışveriş alışkanlıklarına göre hazırlamayı amaçladıklarını belirten Başkan Boztaş, pandemi döneminde e-ticaretin çok fazla önem kazandığını söyledi. Bu dönemde internet kullanımı yaygınlaşmasıyla sanal ortamda fazla zaman geçirildiğine vurgu yapan Boztaş, "Üyelerimizin değişen çağa göre ayak uydurarak e-ticarette başarılı olmalarına katkı sağlamasını amaçlıyoruz. Tüm üyelerimizin online eğitime katılmalarını tavsiye ediyorum. Üyelerimiz eğitime 'https://tobbetu-edu-tr.zoom.us/j/81733958825 Meeting Id: 817 3395 8825' linkine tıklayarak katılım sağlayabilirler" dedi.

MANAVGAT TICARET VE SANAYI ODASI (MATSO) 24- 25 SUBAT TARIHLERINDE UYELERINE YONELIK OLARAK ONLINE E- TICARET VE DIJITAL PAZARLAMA EGITIMI DUZENLIYOR(FOTO:MANAVGAT-DHA)

MANAVGAT, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber