Gün Haber

Lösemili çocuklara maskeli destek

AFYONKARAHİSAR'da özel bir kolej öğrencileri Lösemili Çocuklar Haftası'na dikkati çekmek için 'Maskeni tak farkındalık yarat' sloganıyla maske taktı.
ABONE OL
Abone Ol
Lösemili çocuklara maskeli destek
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
7 Kasım 2019 Perşembe 17:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Özel OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji öğretmen ve öğrencileri maske takarak farkındalık yaratırken, lösemili çocukları da bir nebze anlamaya çalıştı. Kolejin gıda teknoloji alanı öğretmeni Engin Soytürk başkanlığında yürütülen çalışmalarda öğrenciler maske takmanın yanı sıra, Lösemili Çocuklar Vakfı'ndan (LÖSEV) getirilen gazete ve dergileri okuyarak lösemi konusunda bilgi sahibi oldu.

Engin Soytürk, "Öğrencilerimize löseminin korkulacak bir şey olmadığını bu hafta içerisinde anlatmaya çalıştık. Takılan maskenin korkulacak bir şey olmadığını göstermek için maskelerimizi taktık ve tüm öğrencilerimize lösemi hakkında bilgilendirme konuşmaları yaptık. Umarız herkes bu konuda daha çok bilinçlenir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizle lösemili kardeşlerimizin yanındayız" dedi.

AFYONKARAHISAR'DA OZEL BIR KOLEJ OGRENCILERI LOSEMILI COCUKLAR HAFTASI'NA DIKKATI CEKMEK ICIN 'MASKENI TAK FARKINDALIK YARAT' SLOGANIYLA MASKE TAKTI.(FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber