Gün Haber

Lara'da köpeklerin saldırısına uğrayan turizmci kuduz aşısı yaptırdı

Antalya’da The Wisa Otel’in sahibi ve bir çok otelin de SPA işletmecisi olan turizmci İlker Balbay, bu sabah yürüyüş yaparken köpek sürüsünün saldırısına uğrayıp yaralandı.
ABONE OL
Abone Ol
Lara'da köpeklerin saldırısına uğrayan turizmci kuduz aşısı yaptırdı
Haberler / Turizm
7 Aralık 2019 Cumartesi 13:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sporu bir yaşam biçimi haline getiren ve sosyal medya sayfalarında spor yaparken görüntülerini de sık sık paylaşan İlker Balbay, her zaman yaptığı gibi bugün de sabah koşusuna çıktı. Saat 08.00 sıralarında eski Lara Yolu’nda Balıkçı İrfan ile Muhsin Adıyaman Sitesi arasında tempolu bir şekilde yürürken 5-6 köpeğin saldırısına uğradı. Kulaklarında küpe olan köpeklerden biri Balbay’ı sol baldırından ısırdı.

KUDUZ İĞNESİ YAPTIRDI

Hemen bir sağlık kurumuna giden Balbay kuduz iğnesi yaptırdı. Balbay, bu iğnelerden 4 adet daha yaptıracağını söyledi. İlker Balbay, bacağının fotoğrafını da çektirerek facebook sayfasından paylaştı.

Balbay, Gün Haber muhabirine ise şunları söyledi:

“Bu paylaşımı yaptıktan sonra gördüm ki, geçmiş olsun dileklerini iletmek için beni arayan dostlarımdan bazıları da köpeklerin saldırısına uğramış. Bir arkadaşım da aynı güzergahtan bisikletle giderken köpeğin biri saldırmış ayağını ısırmış. Allah’tan spor ayakkabısının kalın topuğundan dişlerini fazla geçirememiş. Ben iki tane köpek besleyen biri olarak diyorum ki, sokaklar köpekten geçilmiyor. Bunların çoğunda tasma da yok… Başı boş köpeklerin kesinlikle toplanıp hayvan barınaklarına götürülmesi lazım. Bugün bana saldıran bu köpekler, yarın başka birine veya eşi ya da çocuğuna saldırabilirler.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Rafi Rafioğlu
 9 Aralık 2019 Pazartesi 09:19
Sokaklarda yürüyemez, bisiklet süremez olduk. Oğlumla birkaç defa bisiklet sürmeye çıktık. Her defasında köpekler saldırınca sürmekten vazgeçtik. Birçok yerde sokaklar artık köpeklerin hakimiyetinde. Onlar bizden daha özgür. Sokaklarda başıboş köpek olmaması lazım. Daha önce ben de ısırıldım ve ısıranın kurt köpeği olmasından dolayı defalarca bacağımdan büyük aşılar olmak zorunda kaldım.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber