Gün Haber

Koronavirüse yakalandı, 'Oh olsun' dediler

Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde bir polis memurunun sürgün edilmesinde rolü olduğu iddia edilen AKP İlçe Başkanı Kemal Sancaktar’ın koronavirüse yakalanması sosyal medyayı salladı. Bazı kişiler, ‘Oh iyi olmuş’ diye tepki gösterdi.
ABONE OL
Abone Ol
Koronavirüse yakalandı, 'Oh olsun' dediler
Haberler / Antalya
25 Eylül 2020 Cuma 19:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İddiaya göre, AKP ilçe başkanı için ‘Oh olmuş’ dedirten olay şöyle gelişti:

Antalya'da bir polis memuru, AKP Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Murat Urlu'nun evlendiği düğüne giderek saatler boyu uzayan eğlencenin salgın yasaklarını hatırlatıp bitirilmesini istedi. Düğünde bulunanlar, uyarıyı yapan polis memuru R.K.’nın üzerine yürüdü. Bunun üzerine olay yerine takviye ekip çağrıldı. Polis memuru R.K.’ya tepki gösterenlerden birisi de AKP Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar oldu.

Düğünden bir gün sonra Sancaktar, polis memuru R.K.’yı aradı ve “Sen kimsin ki düğünümüzü kapatıyorsun. Sen AK Parti düşmanı mısın?” dedi. Salgın önlemlerini hatırlatan polis memuru çok kısa süre içerisinde Antalya'nın Serik İlçesi'ne sürüldü.

Polis memuru R.K. apar topar yeni görev yerine giderken, düğünden kısa bir süre sonra düğün sahipleri koronavirüsle temaslı oldukları gerekçesiyle karantinaya alındı. Bu arada AKP İlçe Başkanı Sancaktar’ın da koronaya yakalandığı ortaya çıktı.

Sancaktar testlerinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından, “Ne yazık ki artık bende POZİTİF bir vaka olarak, Pazartesi günü itibarıyla Korkuteli Devlet Hastanesi’nde tedavi altındayım. Şimdi daha iyi anlıyorum ki bu hastalığa yakalananlar maalesef her aşamasında elinde olmayan zorlu bir süreç yaşıyorlar. Onun için ne olursa olsun uyarıları dikkate alalım, sağlığımızın kıymetini bilelim” ifadeleriyle duyurdu.

OH OLSUN DEDİLER

Polisin sürgün edildiği ve onu sürgün ettiği idida edilen AKP ilçe başkanının da koronavirüse yakalandığı haberinin sosyal medyada paylaşılması üzerine, vatandaşlardan, ‘Oh olsun’ tepkisi geldi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 hasan mermutlu
 26 Eylül 2020 Cumartesi 11:28
Bu ülkede kanunlar bu kişilere çalışmıyor . öyleyse kolluk kuvvetleri çekilsin bunlar istediği gibi at koştursun. yasa her vatandaş için geçerlidir. sayın C.BAŞKANIMIZ inşallah bu haberden haberdar olur ve o polis memurunu aratır gönlünü aldırır, yapılan haksız uygulamayı da o taini yapanlara yaptıranlara geri aldırır. hukukun dışında kalamazsınız kendinize ayrıcalıklı işlem yaptıramazsınız kurallar sizin içinde geçerlidir. işinize gelmeyince siz bizim partimizin düşmanımısın diye polis memurunu görevini yaptı diye teşkilat gücünü kullanarak il yöneticlerine baskı yaparak tain yaptıramazsın. kul hakkı vardır günahtır tabi biliyorsanız.
 Solomon61
 25 Eylül 2020 Cuma 19:59
İşte akp.kanun nizam yok. Sistem aynı.huc kendilerinde.imanda yok. Sayın valimiz polisimize sahip çıksın

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber