Gün Haber

Koronalı vekille yemek

İzmir’de meydana gelen ve tüm Türkiye’yi acıya boğan 6.9 şiddetindeki depremin ardından seçim bölgesine giden CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, koronavirüs testinin pozitif olduğunu duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Koronalı vekille yemek
Haberler / Siyaset
4 Kasım 2020 Çarşamba 13:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özkan’ın iki gün önce Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ın da aralarında bulunduğu bir grup CHP’li ile İzmir’de yemek yediğine ilişkin fotoğraflar da ortaya çıktı.

30 Ekim'de İzmir'in Seferihisar İlçesi’nde meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından yerel yönetimlerden sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile çok sayıda millekvekili İzmir’e akın etmişti. Bu vekillerinden bazılarının da aralarkında bulunduğu yaklaşık 8 kişilik bir grup, depremden iki gün sonra yani 1 Kasım’da  Kordon’da Balıkçı Hasan’da biraraya geldi.

ÇETİN, ÖZKAN’IN KARŞISINDA OTURDU

Yemekte Seyit Torun’un yanısıra İzmir Milletvekili Özkan ve CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ta bulunuyordu. Budak’ın karşısında oturan Tuncay Özkan, bu yemekli sohbetten 2 gün sonra koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Tuncay Özkan Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları yazdı:

"Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Son günlerde Temaslı olduğum kimselerin önlem almasını, test yaptırmasını önemle rica ederim. Sağlıcakla kalın."

Şimdi tüm dikkatler o masada bulunan başta Seyit Torun ve Çetin Osman Budak olmak üzere diğer milletvekilleri ile partililere çevrildi. Bu masadakilerin Özkan’ın bu açıklasından sonra test yaptırıp yaptırmadıkları merak ediliyor.

Bu fotoğrafı çeken gazeteci Yücel Tuzcuoğlu, şu notu paylaştı: “Pazar günü İzmir 1. Kordon Balıkçı Hasan Restaurant’ta dışarıdan gördüğüm CHP Antalya Milletvekili Çetın Osman Budak'a merhaba demek için içeri yönelecektim. Masada 8 kişiyi görünce vazgeçtim. Dışarıdan bu fotoğrafı çektim. Şayet Tuncay Özkan pazar günü koronalı ise Çetin Osman Budak, Seyit Torun ve bir çok CHP’liye bulaştırmış olabilir. Budak da test yaptırmıştır umarım…"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber