Gün Haber

Korkuteli MHP'de Yapılmışev güven tazeledi

MHP Korkuteli İlçe Başkanlığı'nın olağan kongresine tek listeyle giren mevcut başkan Medine Yapılmışev güven tazeledi.
ABONE OL
Abone Ol
Korkuteli MHP'de Yapılmışev güven tazeledi
Haberler / Siyaset
27 Eylül 2020 Pazar 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanlığı'nın olağan kongresi, Recep Gürbüz Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongreye MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, eski Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, belediye meclisi üyeleri ve delegeler katıldı. Kongrede, divan başkanlığını MHP Kepez Büyükşehir Meclis Üyesi Ali Baki Sarıca, 23. dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, MYK Üyesi Özgür Bayraktar, Kadın Kolları İl Başkanı Ayça Sezer Naz, İl Sekreteri Onur Temel yaptı.

MHP KORKUTELI ILCE BASKANLIGI'NIN OLAGAN KONGRESINE TEK LISTEYLE GIREN MEVCUT BASKAN MEDINE YAPILMISEV GUVEN TAZELEDI. (FOTO:KORKUTELI-DHA)

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongreyle ilgili gönderdiği mesaj okundu. Kongrenin açılış konuşmasını ise MHP İl Bakanı Hilmi Durgun yaptı. Kongreye katılan partililere ve vatandaşlara teşekkür eden Başkan Durgun, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi. Kongreleri coşkulu bir katılımla, kurallara riayet eden bir sorumluluk ve dava ahlakıyla gerçekleştirdiklerini kaydeden Durgun, dünyada ve Türkiye'de etkisini sürdürmekte olan Covid-19 salgını nedeniyle koronavirüse karşı alınan tedbirlerle birlikte sosyal mesafe kuralına uymaya özen gösterildiğini belirtti. Kongreleri, 'İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak' şiarı ile gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirmeye devam edeceklerini bildiren Durgun, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin mesajını da partililere iletti.

Ardından MHP Korkuteli İlçe Başkanı ve tek aday olan Medine Yapılmışev konuşma yaptı. 7 Temmuz 2017 tarihinde Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin emirleriyle atandıklarını belirten Yapılmışev, "Gerçekleştirdiğimiz 1,5 yıllık teşkilat çalışmamız ve 8 aylık yerel seçim çalışmamız; Rabbime sonsuz hamt ve şükürler olsun ki 31 Mart 2019 gecesinde zaferle sonuçlandı. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Ömer İşlek ile birlikte çıktığımız 31 Mart yerel seçimlerinde, olağanüstü bir yerel seçim çalışması sonucunda belediye başkanlığını kazandık. Bu itibarla Korkuteli Belediyesinde beşinci dönem üç hilal sancağını dalgalandırmak yöneticisi olduğumuz teşkilatımıza nasip oldu" dedi.

Daha sonra yapılan seçimde 386 delegenin tamamı oy kullandı. Geçerli 353 oyun tamamını alan mevcut Başkan Medine Yapılmışev yeniden seçildi. Medine Yapılmışev'in yönetiminde Hikmet Belik, Mehmet Çelik, Ahmet Boz, İsmail Küçük, Mustafa Güzel, Mustafa Kukul, Özgür Sabancı, Aziz Kolan, Halit Yıldırım, Hüseyin Delikahyaoğlu, Hülya Esen, Bülent Deviren, Ali Tekin, Selçuk Kızıl, Eyüp Akçayır, Ali Bakacak, Osman Şahin, Şükrü Kasap yer aldı.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber