Gün Haber

Konya Ortodonti Uzmanı

Dt. Sema Koyuncu Konya’da ortodonti uzmanı olarak çalışmaktadır. Diş hekimliği eğitiminin ardından ortodonti alanında alınan bir uzmanlık eğitimi sonucunda kendisi ortodontist unvanı ile görevine devem etmektedir.
ABONE OL
Abone Ol
Konya Ortodonti Uzmanı
Haberler / Sağlık
22 Şubat 2021 Pazartesi 12:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ortodontik tedaviler çarpık ve yamuk dişlerin tedavi edilmesi için uygulanmaktadır. Dişlerin belirli bir düzende olması ve çene ile uyumlu bir şekilde hareket edebilmesi daha sağlıklı bir ağız yapısını beraberinde getirmektedir. Diş yapısında var olan düzensizlik ise hem kozmetik olarak hem de çiğneme ve konuşma faaliyetleri için sorun yaratabilmektedir. Aynı zamanda ağız ve çene düzeninde aksamalara ve bozukluklara neden olmaktadır. Yamuk ve çarpışık olan dişlerin zamanında ve en doğru şekilde tedavi edilmesi gerekmektedir.

Konya ortodonti uzmanı olarak görev alan Dt. Sema Koyuncu ile iletişime geçebilirsiniz. her yaş aralığı için uygulanması gereken ortodonti tedavi yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.  

Konya diş teli uygulaması

Ortodontik diş sorunlarında kullanılan yöntem olarak diş teli uygulaması bilinmektedir. Tamamen doğal bir yöntem olan diş teli uygulamasında düzensiz bir yağıda olan dişlerin gerekli düzen içerisine yerleştirilmesi hedeflenmektedir.

Ortodontik tedavi süreçleri diğer birçok diş tedavisine göre oldukça uzun sürmektedir. Ne kadar erken yaşta uygulanırsa, sonuçlanası da o kadar kısa olacaktır.

Konya diş teli uygulamaları için Ortodontist Dt. Sema Koyuncu’dan randevu alabilirsiniz. Ön muayene sonucunda tedavinizin ne kadar süreceği eve maliyeti hakkında bilgi alabilirsiniz. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber