Gün Haber

Kıraathaneye kumar baskını

ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde kıraathanede kumar oynarken yakalanan 5 kişiye, 'kumar oynamak', 'emre aykırı davranmak' ve 'kovid-19 tedbirlerine uymamak' suçlarından toplam 15 bin 85 TL idari para cezası uygulandı.
ABONE OL
Abone Ol
Kıraathaneye kumar baskını
Haberler / Antalya
10 Temmuz 2020 Cuma 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Yeni Mahalle İnönü Caddesi üzerinde C.B'ye ait kıraathanede yapılan uygulamada, A.K., A.B. ve işyeri sahibi C.B'nin aynı masada kumar oynadığı ve masa üzerinde 200 adet okey taşı, 173 adet değişik renklerde oyun pulları ile 83 adet iskambil kâğıdı olduğu görüldü. Ayrıca masada kumar oynayan A.K, A.B. ile yan masada oturan Y.A ve A.U.'nun işyerinde sigara ve alkol tükettikleri tespit edildi.

Polis ekiplerince A.K, A.B. ve işyeri sahibi C.B. hakkında 'kumar oynamaktan', 'emre aykırı davranmaktan' ve 'kovid-19 tedbirlerine uymamaktan', Y.A. ve A.U. hakkında ise 'emre aykırı davranmak' suçlarından toplamda 15 bin 85 TL idari para cezası uygulandı. İşyeri sahibi C.B. hakkında adli işlem die yapıldı.

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber