Gün Haber

Kevin Spacey belgesel oluyor

Hollywood'un tartışmalı figürlerinden biri olan Kevin Spacey, yeni bir belgeselle tekrar gündemde. "The Usual Suspects", "American Beauty" ve "House of Cards" gibi başarılı yapımlarla tanınan Spacey, geçmişte karşılaştığı cinsel taciz suçlamaları nedeniyle zor zamanlar geçirmişti.
ABONE OL
Abone Ol
Kevin Spacey belgesel oluyor
Haberler / Dünya
30 Nisan 2024 Salı 12:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"Spacey Unmasked" (Maskesiz Spacey) adını taşıyan belgesel, Spacey'nin yaşamını ve hakkındaki cinsel saldırı suçlamalarını derinlemesine inceliyor. İngiltere'de Channel 4'ta yayınlanacak olan belgesel, 6 ve 7 Mayıs tarihlerinde iki bölüm halinde ekranlara gelecek. ABD'de ise HBO Max üzerinden izlenebilecek.

Belgeselde, davayla bağlantısı olmayan ve Spacey ile yaşadıkları deneyimler hakkında ilk kez konuşan birçok erkeğin röportajlarına yer veriliyor. Ayrıca, Spacey'nin daha önce hiç görülmemiş röportajları ve arşiv görüntüleri de belgeselde izleyicilerle buluşacak.

Belgeselin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenen Katherine Haywood, bu önemli projede Spacey'nin hem profesyonel hem de kişisel yaşamına ışık tutuyor.

NE OLMUŞTU?

Spacey, 2005-2013 yılları arasında İngiltere'nin Gloucestershire bölgesinde dört erkeğe yönelik cinsel saldırı da dahil olmak üzere toplamda 12 suçla yargılanmıştı. Londra'daki Southwark Kraliyet Mahkemesi'nde görülen dava sonucunda, yaklaşık dört haftalık bir sürecin ardından Spacey, suçlamalardan aklanmıştı.

"Spacey Unmasked", Kevin Spacey'nin hem zirvedeki günlerini hem de düşüşünü ve hukuki mücadelesini anlatan dikkat çekici bir yapım olarak izleyicilere sunulacak. Bu belgesel, tartışmalı aktörün hayatını daha yakından anlamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber