Gün Haber

Kemer heyetinden Karaloğlu ve Böcek'e ziyaret

KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve beraberindeki turizm sektörü temsilcileri Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
Kemer heyetinden Karaloğlu ve Böcek'e ziyaret
Haberler / Antalya
18 Eylül 2019 Çarşamba 14:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Şener Gürler, KETOB Başkan Yardımcısı Tayyar Gül ve turizmcilerle birlikte Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette, Antalya ve Kemer bölgesindeki turizm sektöründe yaşanan gelişmeler, sektördeki sorunlar, alternatif turizm önerileri, eğitime verilen destekler, eğitimle ilgili projeler ve kıyı erozyonu konuşuldu.

'NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ'

Vali Münir Karaloğlu, "Söz konusu sorunların takipçisi olacağız. Kıyılarımızda yaşanan kıyı erozyonu ile ilgili ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eğitime verdiği önemi biliyoruz. Eğitime yaptıkları desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

'12- 13 METRE ÇEKİLME VAR'

Vali Karaloğlu'na ziyareti sonrası açıklama yapan Başkan Topaloğlu, "Kıyılarımızda son yıllarda yaşanan kıyı erozyonu önemli bir sorun haline gelmeye başladı. Kemer sahillerinde 12- 13 metre geri çekilme var. Turizmin göz bebeği Kemer'e gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz, sahillerde güneşlenecek ve rahatlıkla denize girebileceği alan bulamaz hale geldi. Bunun önlemini almak için belediye ve turizmciler olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

BAŞKAN BÖCEK'E ZİYARET

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e ziyarette bulundu. Ziyarette, Kemer bölgesinde yaşanan deniz kirliliği ve arıtma sorunu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Topaloğlu, "Son yıllarda Kemer bölgesinde deniz kirliliği artış gösteriyor. Bununla ilgili acilen çalışma yapılması gerekiyor. Bölgemizdeki arıtma sorunu da kirliliğin artmasına neden oluyor. Arıtmayla ilgili daha önce Bakan Beyle iki defa birebir konuşma fırsatımız oldu. 2020'de Kemer'deki arıtmayla ilgili çalışmalara başlanacağını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek de deniz kirliliği ve arıtma sorunuyla ilgili yapılacak çalışmalara destek olacaklarını söyledi. Söz konusu sorunların takipçisi olacağız. Sorunları çözmek için belediye ve turizmciler olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, arıtma sorunu ve deniz kirliliği hakkında ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

TÜROFED Başkanı Osman Ayık, KETOB Başkanı Şener Gürler ve turizmciler de sorunlarla ilgili çözüm önerilerini bildirdi.

KEMER BELEDIYE BASKANI NECATI TOPALOGLU VE BERABERINDEKI TURIZM SEKTORU TEMSILCILERI ANTALYA VALISI MUNIR KARALOGLU VE ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEKI ZIYARET ETTI. (FOTO: KEMER-DHA)

KEMER BELEDIYE BASKANI NECATI TOPALOGLU VE BERABERINDEKI TURIZM SEKTORU TEMSILCILERI ANTALYA VALISI MUNIR KARALOGLU VE ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEKI ZIYARET ETTI. (FOTO: KEMER-DHA)

KEMER, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber