Gün Haber

Kemer'de belediye ekipleri çalışmalarını sürdürdü

KEMER Belediyesi ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını sürdürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Kemer'de belediye ekipleri çalışmalarını sürdürdü
Haberler / Antalya
23 Ekim 2019 Çarşamba 17:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göynük Mahallesi Kurtuluş Caddesi 3015, 3252 ve 3012. sokaklarda yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürdü. 1400 metre refüj beton kalıp işçiliğini tamamlayan ekipler, bugüne kadar toplamda 1000 metre yağmur suyu drenaj hattı, 5000 metrekarelik alanda kilitli taş kaplama işlemlerini yaptı. Çalışmalarla yeniden inşa edilen Kurtuluş Caddesi asfalt çalışmaları için de hazırlanıyor. Ekipler refüjde 30 çift konsollu dekoratif aydınlatma direkleriyle çalışmalarını tamamlayarak halkın kullanımına kazandıracak.

Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde Halk Eğitim ve Etüt Merkezi yapım çalışmaları devam ediyor. Ekipler 12 eğitim salonu, idare hizmet ofisi ve kafe yapım işlerini sürdürürken, sıva, boya, alçı, asma tavan, seramik kaplama, sıhhi tesisat, elektrik tesisatı ve çevre düzenlemesi de belediye imkanlarıyla üretiliyor. Hurdaya ayrılan birçok sandalye ve masa, ekipler tarafından bakım, tamir ve boya işleri yapılarak piyasa değerinin yüzde 20'si maliyetinde geri kazandırılıyor. Geri kazanılan bu malzemeler yapımı tamamlandıktan sonra etüt merkezinde kullanılacak.

Eğitime destek alanında çalışmalarına devam eden ekipler, öğrenci servislerinin giremediği ve birçok gencin okullara ulaşmada problem yaşadığı Ulupınar Hayıtlı mevkisinde stabilize yol düzenleme işlerini de tamamladı. Beton blok büzleri üreten ekipler, ulaşım problemlerini ortadan kaldırıyor. Günde iki adet üretilen büzlerle ulaşım problemlerinin aşılması için dere ıslahları yapılıyor.

OLYMPOS İLE ÇIRALI BİRBİRİNE KAVUŞUYOR

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü'nün uygun görüşü alınmasının ardından Çıralı Deresi'nin ıslah çalışmaları da devam ediyor. Belediye olarak üretilen beton büzlerle minimum 4.5 metre genişliğinde olacak olan Çıralı- Olympos arasında geçit tamamlanmış olacak. Ekiplerin çalışması neticesinde itfaiye, ambulans ve iş makinelerinin acil durumlar karşısında engelleri kolayca aşması sağlanacak.

Yeni Mahalle muhtarlık hizmet binası da ekiplerin elektrik ve su bağlantılarını tamamlamasının ardından hizmete açılacak.

Çamyuva Mahallesi Şehitler Caddesi'nde yapılan asfaltlama sonrası yeni kaldırım çalışmalarına başlayan ekipler, Arslanbucak Mahallesi 231, Kırkgeçit ve Nergiz sokaklarda kilit taş ve kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor.

KEMER BELEDIYESI EKIPLERI ILCE GENELINDE CALISMALARINI SURDURDU.(FOTO:KEMER-DHA)

KEMER BELEDIYESI EKIPLERI ILCE GENELINDE CALISMALARINI SURDURDU.(FOTO:KEMER-DHA)

KEMER, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber