Gün Haber

Kemer'de alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor

KEMER Belediyesi, Beldibi Mahallesi 4021 sokakta alt ve üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
Kemer'de alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor
Haberler / Antalya
25 Şubat 2021 Perşembe 12:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların talebi doğrultusunda yıllardır yaşanan su baskınlarını ortadan kaldırmak amacıyla alt ve üst yapı çalışmalarına hız verdi. Beldibi Mahallesi 4021 sokakta yağmur suyu drenaj hattını tamamlayan ekipler, 30 bin metrekare kilit taş döşeme işlemlerini de sürdürüyor. Ekipler, kilit taş döşeme işlemlerinin tamamlanmasının ardından aydınlatmaların monte edileceğini belirtti.

Beldibi Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Talih, mahallesinin en büyük sorununun imarın olmaması olduğunu söyledi. Bölgede imarın olmamasının hizmetin yapılmaması anlamına gelmeyeceğini ifade eden Talih, "Bölgede imar olmadığı için Kemer Belediyesi tam anlamıyla bir hizmet yapamıyor. Ama bu yapılmayacak anlamına gelmiyor. Şu anda 4021 sokakta yağmur suyu drenaj hattı ve kilit taş çalışmaları devam ediyor. Bize yardımcı oldukları için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz. Kendilerinin halka hizmet anlayışıyla çalıştığını biliyoruz. Sıkıntılı olan diğer cadde ve sokaklarda çalışma yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Orhan Kolot, mahalle muhtarı Bayram Ali Talih'in girişimleriyle Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun söz konusu sokakta çalışma başlattığını belirterek, yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

Vatandaşlardan Ekrem Yücetaş 4021 sokaktaki çalışmaların çok hızlı ve güzel gittiğini ifade ederek, "Burada daha önce ne yürüyerek ne de araçla geçilebiliyordu. Bu konudaki çalışmalardan dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ediyorum. Her şey süper gidiyor. İlçe genelinde büyük değişiklikler var. Bunun Beldibi'nde de devam etmesini istiyoruz" dedi.

Murat Atan da 4021 sokağın her yağış sonrası çok kötü duruma geldiğini hatırlatarak, söz konusu sokakta başlatılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

KEMER BELEDIYESI, BELDIBI MAHALLESI 4021 SOKAKTA ALT VE UST YAPI CALISMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDIYOR.(FOTO:KEMER-DHA)

KEMER, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber