Gün Haber

Kemer Belediyesi Beldibi'nde çalışmalarını sürdürüyor

KEMER Belediyesi, Beldibi Mahallesi'nde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
Kemer Belediyesi Beldibi'nde çalışmalarını sürdürüyor
Haberler / Antalya
20 Nisan 2021 Salı 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemer'in birçok yerli ve yabancı misafiri ağırlayan Beldibi Mahallesi'nde çalışmaları hızlandıran Kemer Belediyesi ekipleri, sahile inen yollarda yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarına devam ediyor. Beldibi Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Talih, mahalleye yaptığı katkılardan dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür etti.

Belediye Başkanı Topaloğlu ile sık sık bir araya geldiklerini ifade eden Talih, "Mahallemizin sorunlarını ve isteklerini kendisine iletiyoruz. En büyük sorunumuz olan imar planlarının yürürlüğe girmesi ile mahallemizde daha yoğun bir çalışma olacağı ortada. Ancak imar sonuçlanana kadar, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun da destekleri ile belediye ekipleri yoğun bir çalışma içinde. Sahillere inen yollarımızda, ışıklandırma ve kaldırım çalışmasına başladık. Hızla devam ediyor. Başkanımız Necati Topaloğlu'na çok teşekkür ediyoruz" dedi.

KEMER, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber