Gün Haber

Kekova'da turistlerin yeni gözdesi ringo

ANTALYA'nın Demre ilçesindeki dünya cenneti Kekova'ya yat turları ile gelen yerli ve yabancı turistler Gökkaya Koyu'nda ringo yaparak heyecanlı anlar yaşıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Kekova'da turistlerin yeni gözdesi ringo
Haberler / Turizm
25 Temmuz 2021 Pazar 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kekova bölgesinin doğal bir limanı olan Gökkaya Koyu, günübirlik tura çıkan teknelerin mola yeri. Mavi yolculuk teknelerinin bir iki gece mola verdiği, denizi ve doğası ile muhteşem bir koy olan Gökkaya'ya her gün yüzlerce yat geliyor. Koya gelen turistlere bir firma tarafından su sporları yaptırılıyor. Bu sporlardan bir de ringo. Turistler sürat teknesinin çektiği ringo adı verilen şişme bir bota bindiriliyor. En fazla 4 kişinin binebildiği ringo, sürat teknesi tarafından çekilirken, 25-30 mil hıza ulaşıyor. Bu yolculuk açık denizde yaklaşık 15 dakika sürüyor. Bu tur için yolcu başı 75 lira ücret alınıyor.

Yolculuk öncesi kurallar anlatılıyor, ringo turuna katılacaklara mutlaka can yeleği giydiriliyor. Emniyet kemerleri bağlanıyor ve heyecan fırtınası başlıyor. Tatilciler bağrışlar ve naralar arasında ilerlerken bu sırada 2 profesyonel yüzücü de sürat teknesinde tura eşlik ediyor. Ringo turuna Kekova'ya gelen yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösteriyor. Ringo, özellikle mavi yolculuğa çıkan ve Gökkaya Koyu'nda bir iki gece geçiren yatların yolcuları için farklı bir tatil seçeneği oluyor.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber