Gün Haber

Kaza yapan polis, annesini görüntülü arayıp teselli etti

ISPARTA'da, otomobiliyle takla atan polis memuru Aziz Özdemir, kazayı öğrenince telaşlanan annesini görüntülü arayarak, "Kurban olayım sana, bir şey olmadı" diyerek sakinleştirmeye çalıştı.
ABONE OL
Abone Ol
Kaza yapan polis, annesini görüntülü arayıp teselli etti
Haberler / ISPARTA
17 Aralık 2021 Cuma 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Isparta-Konya yolu Eğirdir ilçesi girişindeki Miskinler rampasında meydana geldi. Dalaman'dan Elazığ'a giden polis memuru Aziz Özdemir'in kullandığı 25 ABU 639 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak, takla attı. Kaza sonrası sürücü Özdemir ile beraberindeki 1'i bebek 3 kişi, çevredekiler tarafından otomobilden çıkarıldı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bebek ve diğer kişiler, tedbir amacıyla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü.

Bu sırada polis memuru Aziz Özdemir, kaza öğrenince telaşlanan annesini görüntülü arayıp, "Anne, kimsede hiçbir şey yok, sıkıntı yok. Olacağı varmış, yapacak bir şey yok. Kurban olayım sana, bir şey olmadı" diyerek sakinleştirmeye çalıştı.

ISPARTA'NIN EGIRDIR ILCESINDE OTOMOBILIYLE KAZA YAPAN POLIS MEMURU AZIZ OZDEMIR, OLAYI OGRENIP TELASLANAN ANNESINI GORUNTULU ARAYIP, "KURBAN OLAYIM SANA, BIR SEY OLMADI" SOZLERIYLE SAKINLESTIRMEYE CALISTI. (FOTO:KEMAL ERBAN/EGIRDIR-DHA)

Kemal ERBEN/ EĞİRDİR (Isparta), (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber