Gün Haber

Kaymakam Tanrıkulu gazetecilerle buluştu

BUCAK Kaymakamı Erol Tanrıkulu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle buluştu.
ABONE OL
Abone Ol
Kaymakam Tanrıkulu gazetecilerle buluştu
Haberler / BURDUR
9 Ocak 2020 Perşembe 14:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kent ormanında düzenlenen programa Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkan vekili Mustafa Civcer, resmi kurumların amir ve müdürleriyle ilçede görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri katıldı. Kaymakam Erol Tanrıkulu, "Gazeteciler çok zor bir görevi ifa ediyor. Karda yağışta, kışın en zor şartlarında, haberleri vatandaşlara ulaştırma gayreti içerisinde bulunuyorsunuz. Meşakkatli, zor bir görev. Yeri geliyor canımız yanıyor, haberlerde üzülüyoruz. Bir taraftan haberleri doğru şekilde haberleştirme yükümlülüğü söz konusu, bir taraftan canımız yanıyor. Görev başında şehit olan gazetecilere Allah'tan rahmet diliyorum, görev başında yaralanan gazetecilerimize acil şifalar diliyorum. Şüphesiz güçlü bir ülkenin temel taşı demokrasi ise güçlü demokrasinin temel taşı da basının özgürlüğü. Basının özgürlüğü demek insanlar ve toplumun özgürlüğü, bunun içerisinde ifade özgürlüğü son derece önemli, toplumumuz konuşabilmeli, dileklerini, isteklerini ifade edebilmeli ki bizler de devlet olarak çözüm bulabilmeliyiz. Burada en önemli şey basınımız görevini yürütürken objektiflik ve tarafsızlık ilkesinden ayrılmadan bu görevi yerine getirmesi büyük önem ahzetmektedir. İşte bu aşamada devreye kişinin hakkının ihlali gibi son derece önemli bir konu giriyor. Burada önemli olan haberleri yaparken, kişinin haklarını ihlal etme noktasında kendimizi de haberin merkezine koyarsak eminim ki haberin doğruluğunu, tarafsızlığının ölçütü olacaktır" dedi.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, yerel basın, ulusal basın, uluslararası basının şüphesiz toplumların gelişmesinde, aydınlatılmasında kendilerine çekin düzen vermesinin de önemli olduğunu belirtti. Kaymakam Tanrıkulu, Bucak basınına, yerelde ve ulusalda ilçenin tanıtılmasına, gelişmesine katkı sağladığı için de teşekkür etti.

KAYMAKAM GAZETECİ OLDU

Kaymakam Erol Tanrıkulu toplantı sonrasında gazetecilerle günü anısına fotoğraf çektirdi. Daha sonra bir gazetecinin fotoğraf makinesini alan Kaymakam Tanrıkulu, grubun fotoğrafını çekti. Kaymakam Erol Tanrıkulu, her zaman gazetecilerin yanında olduğunu, zamanında, doğru ve tarafsız gazetecilik için her zaman desteklediğini kaydetti.

BUCAK KAYMAKAMI EROL TANRIKULU 10 OCAK CALISAN GAZETECILER GUNU DOLAYISIYLA GAZETECILERLE BULUSTU.(FOTO:BUCAK-DHA)

BUCAK KAYMAKAMI EROL TANRIKULU 10 OCAK CALISAN GAZETECILER GUNU DOLAYISIYLA GAZETECILERLE BULUSTU.(FOTO:BUCAK-DHA)

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber