Gün Haber

Kaymakam Kurdoğlu göreve başladı

ANTALYA'nın Serik kaymakamlığına atanan Mehmet Kurdoğlu yeni görevine başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Kaymakam Kurdoğlu göreve başladı
Haberler / Antalya
17 Eylül 2019 Salı 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Serik Kaymakamı Haluk Şimşek'in, Isparta Vali Yardımcılığına görevlendirilmesinin ardından yerine atanan Anamur Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, ilçeye gelerek yeni görevine başladı. Serik'te görev aldığı için mutlu olduğunu söyleyen Kaymakam Kurdoğlu, devlet, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş işbirliğinde el ele verip, hizmet bayrağını bir adım daha ileri götürmek için çalışma azim ve kararlılığı içerisinde olacaklarını söyledi.

Vatandaşların can ve mal güvenliğiyle huzurunun 7 gün 24 saat koruyucusu olmaya çalışacaklarını vurgulayan Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, işsize, engelliye, ihtiyaç sahibi ailelere ve kadınlara yönelik sosyal sorumluluk ve ekonomi projelerine de öncelik vereceklerini aktardı. Daha önce de Antalya Vali Yardımcılığı görevinde bulunduğunu hatırlatan Mehmet Kurdoğlu, bölgeye yabancı olmadığını, özellikle Belek'te yapılan G20 Zirvesi'nde bölgede görev aldığını sözlerine ekledi.

MEHMET KURDOĞLU KİMDİR?

1957 yılında Yozgat'ın Sorgun ilçesinde doğan Mehmet Kurdoğlu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. ABD'nin Teksas eyaletinde 1 yıl İngilizce eğitimi gören Kurdoğlu, sırasıyla Mardin- Midyat Korucu köyü öğretmenliği, Yozgat- Sorgun Bağlarbaşı köyü ve Ankara- Bala Ergin köyü müdür yetkili öğretmenliği, Bolu Kaymakam adaylığı, Aydın- Bozdoğan, Diyarbakır- Bismil, Malatya- Darende, Gaziantep- İslahiye, Bolu- Gerede, Afyonkarahisar- Bolvadin kaymakamlıkları, Gaziantep ve Ankara vali yardımcılığı, Vilayetler Hizmet Birliği Genel Sekreterliği, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği, Antalya Vali Yardımcılığı ve Mersin- Anamur Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber