Gün Haber

Kaş'ın 'beyaz bayrak' gururu

SAĞLIK Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 'Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesi' kapsamında Kaş'ta 2 okul 'Beyaz Bayrak' ödülü almaya hak kazandı.
ABONE OL
Abone Ol
Kaş'ın 'beyaz bayrak' gururu
Haberler / Antalya
16 Haziran 2014 Pazartesi 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesi' kapsamında, Kaş Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ile Durmuş- Gülser Gedikoğlu İlköğretim Okulu, 'Beyaz Bayrak' almaya hak kazandı. Kaş Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin 'Beyaz Bayrak' ödülü ve beyaz bayrağını İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, okul müdürü Halil İbrahim Göçen'e verdi. Kaş Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ne ayrıca, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Değerler Eğitimi çerçevesindeki kısa film yarışmasında, 'Okul Değerleniyor' adlı filmle 'Mansiyon' ödülüne layık görüldü.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, "Kaş Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Kaş'ın, Antalya'nın hatta Türkiye'nin yüz akı eğitim kurumlarından biri. Ulusal ve uluslararası birçok yarışmada dereceler aldı. Bu beyaz bayrak ve mansiyon ödülü de bunların devamı. Bir mahalle okulu olarak Durmuş- Gülser Gedikoğlu İlköğretim Okulu da beyaz bayrak alma başarısı gösterdi. Başarılarının devamını diliyorum" dedi. Antalya'da 2013-2014 eğitim öğretim yılında toplam 103 okul 'Beyaz Bayrak' ödülüne layık görüldü.

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber