Gün Haber

Kaş Devlet Hastanesi imece usulü donatılıyor

KAŞ Devlet Hastanesi, Kaş Eğitim ve Sağlık Vakfı öncülüğünde imece usulü donatılıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Kaş Devlet Hastanesi imece usulü donatılıyor
Haberler / Sağlık
27 Ekim 2020 Salı 10:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaş Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı Erdal Hacıvelioğlu önderliğinde bir araya gelen vakıf yönetimi, Kaş Devlet Hastanesi'nin ihtiyacı olan araç, gereç ve tıbbi malzemeleri gidermek için çaba harcıyor. Vakıf, hastanenin ihtiyacını imece usulü bir araya getirdiği Kaşlıların katkıları ile gideriyor. Vakıf öncülüğünde bir araya gelen yaklaşık 60 kişi ve kurum Kaş Devlet Hastanesi'ne toplam değeri 146 bin lira olan üç tıbbi cihaz daha kazandırdı. Kendi aralarında bir araya gelen 6 kişi hastanenin yoğun bakım, çocuk servisinde kullanılacak 16 bin lira değerinde 'ultrasonic nebulizer' cihazı kazandırdı. Kendi aralarında bir araya gelen 47 kişi yoğun bakım ünitesinde kullanılacak 67 bin lira değerinde  'Biyovent mekanik solunum cihazı' kazandırdı. Yine kendi arasında bir araya gelen 6 kişi, göğüs hastalıkları servisinde kullanılacak parasal değeri 63 bin lira olan iki adet 'bipap cihazı', bir adet 'spirometre' cihazı ve alerji solüsyonları satın aldı.

Kaş Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı Erdal Hacıvelioğlu, "Kaş Devlet Hastanesi'nin hizmete girdiği 2015 yılının ocak ayından bu yana yaklaşık 250 hayırsever insanımız, bugünkü değeriyle yaklaşık 5 milyon liralık cihaz ve malzeme katkısı sağladı. Birçok yardımseverimiz imece usulü her yıl cihaz alımı için düzenli katkı sağlıyor. Biz insanımızdan çok büyük rakamlar tutan katkılar değil, imece usulü bir araya getirdiğimiz yardımsever, hayırsever Kaşlı hemşehrilerimizden küçük katkılarla büyük işler başarıyoruz" dedi.

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber