Gün Haber

Karantinadaki personele yemek

SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi (SDÜ) tarafından koronavirüs testi pozitif çıkan ve temaslı olduğu için evinde karantinada olan tüm personellere 1 öğün olmak üzere yemek ve pasta götürülüyor.
ABONE OL
Abone Ol
Karantinadaki personele yemek
Haberler / ISPARTA
16 Kasım 2020 Pazartesi 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

SDÜ'de çeşitli birimlerde koronavirüs testi pozitif çıkan veya temaslı olduğu için evlerinde karantinaya alınan personel için 1 öğün olmak üzere yemek ve pasta götürülmesi için çalışma başlatıldı.

SDÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Ümit Yavuz, üniversitede vaka ve temaslı olan personellere hem moral desteği olmak hem de geçmiş olsun ziyareti kapsamında evlerine 1 öğün yemek ve pasta götürdüklerini söyledi. Şu an karantinada olan personel sayısının 25- 30 civarında olduğunu kaydeden Yavuz, "Milletimizin en büyük özelliklerinden bir tanesi de hasta ziyaretidir. Covid-19 tedavisi gören personellerimize hem geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, hem de burada verdiğimiz hizmeti evlerine kadar veriyoruz. Hem de destek olmak amacıyla yapıyoruz. Artmasını istemediğimiz bir miktardır. Çok şükür ki düşük sayılarda, 20- 25 civarında hastamıza bu hizmeti veriyoruz. Kampüste yemekhanemizde yapılan yemek ve pastaları geçmiş olsun notu ile personellerimizin evlerine kadar götürüp teslim ediyoruz. Bunu yaparken kurallara ve tedbirlere en üst seviyede dikkat ediyoruz" dedi.

SULEYMAN DEMIREL UNIVERSITESI (SDU) TARAFINDAN KORONAVIRUS TESTI POZITIF CIKAN VE TEMASLI OLDUGU ICIN EVINDE KARANTINADA OLAN TUM PERSONELLERE 1 OGUN OLMAK UZERE YEMEK VE PASTA GOTURULUYOR.  (FOTO:ISPARTA-DHA)

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber